AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Emporio nun saatini bilenleriniz vardır 40 dolar civarı birebir kopyadır ama 11.11 icin 115 dolardan 68 dolara düşen bir ürün buldum satıcıya mesaj attım ve orjinal olduğunu söyledi normalde saat 1.000 liranın çok üzerinde? Bu da birebir kopya da orjinal mi diyor acaba aklınca?

100% Original Armani Men Watches AR5860 Quartz Wristwatches Fashion Brand Armani Stainless Steel Strap Watches Hot Sale

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Sıfır ürün yarı yarıya farklı fiyattan olmaz. Buradakinden belki 1/4 lük bir avantajı olur. O da garantisiz ve uzun zamanda ulaşacak olmasına değmez bence. Yenilenmişlerin fiyatı çok farklı diye değiyor doğrusu ama onda da (cihaz bir süre sonra çöp olursa mesela) gözden çıkarılabilecek bir para miktarını dikkate alarak alınmalı.
Yani büyük indirimlerin olduğu zamanları yakalamaya çalışmalı bence. Mesela bugün 11.11 indirimleri başlıyor. Çoğu satış stratejisi olsada bazı ürünlerde gerçek indirim olacaktır. Öncelikle, daha önce fiyatını iyi bildiğiniz ve takibinde olduğunuz ürünleri yakalamaya çalışın. Ben mesela daha önce 207 $ lık bir projectörü uzun zamandır takip ediyorum Bugün 62$ a düşeceği söyleniyor. Kısmet olursa deneyeceğim 62$ ı gözden çıkarabilirim ama 207 $ için asla riske giremem.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İndirim başladı ucuz ürünler hep bitmiş.

Sarangni

Sarangni

Üye
İndirim başladı ucuz ürünler hep bitmiş.

Kalmaz tabi ki ilk 30 dakika ile 1 saat arasında 3.9 Milyar Dolarlık hasılat yapmış. En son 9 Milyar Dolar gibi bir cirosu varmış. Bakalım bittiğinde kaç milyar dolar olacak.

Son düzenleme:

garipcan789

Üye

Arkadaşlar bu icat android veya ios tan TV kontrol edebiliyormuş deneyen oldumu hiç bilgi verseniz :) :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Arkadaşlar bu icat android veya ios tan TV kontrol edebiliyormuş deneyen oldumu hiç bilgi verseniz :) :)

Uygulama vardır kontrol için cihazda kızıl ötesi görevı görüyordur çalışabilir herhalde 3 kişi 5 yıldız vermiş.
Fiyatı uygun alınabilir :)

mucalt

mucalt

Üye

Sor bakalim uygulaması Çince ise ise yaramaz. İngilizce yada turkceyse ben de alırım sinevizyon da sunum için şahane olur.

garipcan789

Üye
Bende yeni gördüm sipariş verdim gelince dener sizlere de haber veririm :)

farrow

Üye
Evveettt arkadaşlar HTC M8 Telefonum rötarlıda olsa elime ulaştı,herşeyi süper çalışıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci ve Sarangni
mucalt

mucalt

Üye
Evveettt arkadaşlar HTC M8 Telefonum rötarlıda olsa elime ulaştı,herşeyi süper çalışıyor ;)
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Sıra bizde. Paketi nasildi sıfır gibi mi ambalajliydi? Birde ne kadara aldin? Gelme suresi ne kadar? Tabii birde satıcının bilgilerini paylasirsan çok iyi olur?

• Beğen
Tepkiler: farrow
byAndroid

byAndroid

Üye
Kulaklığım geldi 10 numara

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve İbrahimakinci
byAndroid

byAndroid

Üye
kz nin hangi modeli bu, bide mumkunse kutu arkasindaki bilgilerin fotosunu atabilirmisin
Linki direk atıyım ordan bakın çünkü siyah bir kutuda geliyor ve özellikleri yazmıyor orda
KZ-ED2 enthusiast bass ear headphones copper forging 7MM shocking anti-noise microphone sound quality

(from AliExpress Android)

Sarangni

Sarangni

Üye
14.3 Milyar Dolar satış yapmışlar dün.

vaterfa

vaterfa

Üye
Linki direk atıyım ordan bakın çünkü siyah bir kutuda geliyor ve özellikleri yazmıyor orda
KZ-ED2 enthusiast bass ear headphones copper forging 7MM shocking anti-noise microphone sound quality

(from AliExpress Android)
sagol dostum, benim de aklimda ed9 var biraz dussun fiyati ondan alicam

bidost06

bidost06

Üye
Takip ediyordum baya zaman geçti sevindim hayırlı olsun güle güle kullanın birde aldığınız satıcı da sony serileri varmıdır

• Beğen
blastx

blastx

Üye
  • Beğen
kanat_58

kanat_58

Üye
Yaa arkadaşlar kafama takıldı bir bakarmısınız şimdi burda bir tanesini yoksa oradakilerin hepsimi 2 dolar anlamadım birde güvenilir mi sizce alsammı acaba

Üst Alt