AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
siteden telefon dışında ne almamamı önerirsiniz saat alacam sıkıntı çıkar mı gözlük felan

bidost06

bidost06

Üye
siteden telefon dışında ne almamamı önerirsiniz saat alacam sıkıntı çıkar mı gözlük felan
Bi sıkıntı çıkmaz usb bellek sd kart saat telefon kılıf bileklik küçük elektronik gibi şeyler alabilirsin örnek rgb led gibi

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
usb bellek almanızı (sd kart da dahil) tavsiye etmem orijinal ürünler de var ama türkiyede fiyatları daha uygun oluyor
yani sana 32 diye 4gb gönderip yazılımla 32 gösterebiliyor içine 32gb alıyor ama 4gb den sonrası bozuk oluyor gibi gibi

telefonu aldığım satıcının isimi: x showtechnology ltd.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
teşekkürler.bi videoda izlemiştim sd kartlar hem daha pahalı hemde böyle sorunlar çıkabiliyormuş

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
teşekkürler.bi videoda izlemiştim sd kartlar hem daha pahalı hemde böyle sorunlar çıkabiliyormuş
Bizat başıma geldi 3 tane hafıza ürünü aldım 2si usb 1 tane sd kart hepsi sorunlu çıktı

• Beğen

farrow

Üye
Arkadaşlar riske girdim ve 1 tane HTC M8 siparişi verdim (eski telefon imeiside verdim)

İnşallah sorun yaşamayız :)

Sonucu bildiririm.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve byAndroid
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bugün 3 tane siparişim geldi :ehe
-200 tane pc kablolamsı için minik kırmızı cırt
-Bileklik
-araba menteşe kapakları

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
2 dk ile ptt yi kaçırdım mesai bitti die almadı ******* kartta kaldı :((((

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Baya ucuzmuş valla. Umarım elinize ulaşır telefon, inceleme falanda bekliyoruz.
Gümrüğe takılabilir %90 takılıyor ben zamanında 3 tane telefon sipariş ettim
2 si kaldı
300dolara ben UMI X3 almıştım gitti :(

farrow

Üye
Gümrüğe takılabilir %90 takılıyor ben zamanında 3 tane telefon sipariş ettim
2 si kaldı
300dolara ben UMI X3 almıştım gitti :(

Konu içinde tüm Türk yorumları olumlu onlar nasıl aldılar anlayamadım,hiç sorunsuz telefonun ellerine geçtiklerini belirtişler ve fotoğrafta eklemişler.

Peki elinize ulaşan 1 tane nasıl ulaştı? XRAY den geçiyor diye biliyorum tüm kargolar.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Peki gümrüğe takılınca ne kadar para ödüyoruz?
0 :ehe telefon parası ÇÖPE gidiyor
gümrük memuru insaflıysa satıcıya geri gönderiyor ve satıcı da kabul ederse paranı kargo parasını çıkartıp geri iade ediyor
Örneğin 300 a aldın gümrükte kaldı ve göndericiye geri postalandı eğer ürün
Sağlam bi şekilde satıcıya ulaşır ve satıcı da kabul ederse kargodan kaybettiği parayı sana yıkıp örn 50 doları 250 doları geri alabiliyorsun

Telefon ve birkaç ürün vergisi ödense bile gümrükten kargo ile geçemiyor illaki pasaportla getirebilirsin
Konu içinde tüm Türk yorumları olumlu onlar nasıl aldılar anlayamadım,hiç sorunsuz telefonun ellerine geçtiklerini belirtişler ve fotoğrafta eklemişler.

Peki elinize ulaşan 1 tane nasıl ulaştı? XRAY den geçiyor diye biliyorum tüm kargolar.
Onu sanırım gözden kaçırmışlar :ehe
Şans işi bazen hiç bakmadan geçiyor bazen de durduk yere ilk seninkinden başlıyor

0MG90

0MG90

Üye
0 :ehe telefon parası ÇÖPE gidiyor
gümrük memuru insaflıysa satıcıya geri gönderiyor ve satıcı da kabul ederse paranı kargo parasını çıkartıp geri iade ediyor
Örneğin 300 a aldın gümrükte kaldı ve göndericiye geri postalandı eğer ürün
Sağlam bi şekilde satıcıya ulaşır ve satıcı da kabul ederse kargodan kaybettiği parayı sana yıkıp örn 50 doları 250 doları geri alabiliyorsun

Telefon ve birkaç ürün vergisi ödense bile gümrükten kargo ile geçemiyor illaki pasaportla getirebilirsin

Onu sanırım gözden kaçırmışlar :ehe
Şans işi bazen hiç bakmadan geçiyor bazen de durduk yere ilk seninkinden başlıyor
Kötüymüş :D Gerçi o kadar Türk yorumları var almışlar ama
Peki 70 dolara kadar Android tabletlerde sıkıntı çıkar mı?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kötüymüş :D Gerçi o kadar Türk yorumları var almışlar ama
Peki 70 dolara kadar Android tabletlerde sıkıntı çıkar mı?
Yakalarlarsa Gümrüğe kadar gidip vergisini ödeyip (yanlızca elden) alabilirsiniz ama telefon işi sıkıntı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
1.83 dolardan 2 adet kırılmaz ekran koruyucu aldım. Pek umudum yoktu ama müthiş gerçekten kendim yapıştırdım. Sırf yapamam diye 2 adet almıştım. Baktım cuk diye oturdu valla :D Diğeri de yedek kaldı.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

Üst Alt