Bi sıkıntı çıkmaz usb bellek sd kart saat telefon kılıf bileklik küçük elektronik gibi şeyler alabilirsin örnek rgb led gibisiteden telefon dışında ne almamamı önerirsiniz saat alacam sıkıntı çıkar mı gözlük felan
Bizat başıma geldi 3 tane hafıza ürünü aldım 2si usb 1 tane sd kart hepsi sorunlu çıktıteşekkürler.bi videoda izlemiştim sd kartlar hem daha pahalı hemde böyle sorunlar çıkabiliyormuş
Ne kadara aldınız?Arkadaşlar riske girdim ve 1 tane HTC M8 siparişi verdim (eski telefon imeiside verdim)
İnşallah sorun yaşamayız
Sonucu bildiririm.
Bekliyorum haberleriArkadaşlar riske girdim ve 1 tane HTC M8 siparişi verdim (eski telefon imeiside verdim)
İnşallah sorun yaşamayız
Sonucu bildiririm.
Ne kadara aldınız?
Baya ucuzmuş valla. Umarım elinize ulaşır telefon, inceleme falanda bekliyoruz.310 dolar.
Gümrüğe takılabilir %90 takılıyor ben zamanında 3 tane telefon sipariş ettimBaya ucuzmuş valla. Umarım elinize ulaşır telefon, inceleme falanda bekliyoruz.

Peki gümrüğe takılınca ne kadar para ödüyoruz?Gümrüğe takılabilir %90 takılıyor ben zamanında 3 tane telefon sipariş ettim
2 si kaldı
300dolara ben UMI X3 almıştım gitti![]()
Gümrüğe takılabilir %90 takılıyor ben zamanında 3 tane telefon sipariş ettim
2 si kaldı
300dolara ben UMI X3 almıştım gitti![]()
0Peki gümrüğe takılınca ne kadar para ödüyoruz?
telefon parası ÇÖPE gidiyorOnu sanırım gözden kaçırmışlarKonu içinde tüm Türk yorumları olumlu onlar nasıl aldılar anlayamadım,hiç sorunsuz telefonun ellerine geçtiklerini belirtişler ve fotoğrafta eklemişler.
Peki elinize ulaşan 1 tane nasıl ulaştı? XRAY den geçiyor diye biliyorum tüm kargolar.

Kötüymüş0telefon parası ÇÖPE gidiyor
gümrük memuru insaflıysa satıcıya geri gönderiyor ve satıcı da kabul ederse paranı kargo parasını çıkartıp geri iade ediyor
Örneğin 300 a aldın gümrükte kaldı ve göndericiye geri postalandı eğer ürün
Sağlam bi şekilde satıcıya ulaşır ve satıcı da kabul ederse kargodan kaybettiği parayı sana yıkıp örn 50 doları 250 doları geri alabiliyorsun
Telefon ve birkaç ürün vergisi ödense bile gümrükten kargo ile geçemiyor illaki pasaportla getirebilirsin
Onu sanırım gözden kaçırmışlar
Şans işi bazen hiç bakmadan geçiyor bazen de durduk yere ilk seninkinden başlıyor
Gerçi o kadar Türk yorumları var almışlar ama Yakalarlarsa Gümrüğe kadar gidip vergisini ödeyip (yanlızca elden) alabilirsiniz ama telefon işi sıkıntıKötüymüşGerçi o kadar Türk yorumları var almışlar ama
Peki 70 dolara kadar Android tabletlerde sıkıntı çıkar mı?
Hayırlı olsun inşallah bir sorun çıkmaz haber verirseniz çok mutlu olurum bende m8 alıcam maaş yatınca310 dolar.