Karavelaa
Üye
renk değişmesimi ?.Farketmedim nasıl yapıyoruz?Evet Skmei saat (6.88 $)gerçekten çok hoş. Mode tuşundan içeriğindeki renkleri değiştirebiliyorsun. Açıklamasında yazıyordu. Bu saatlerin hepsini oğluma hediye aldım. Birini taksın, çıkarsın öbürünü taksın, değiştire değiştire kullansın istedim.
Orjinal değil ama bayağı kaliteli bir şey .Evet Skmei saat (6.88 $)gerçekten çok hoş. Mode tuşundan içeriğindeki renkleri değiştirebiliyorsun. Açıklamasında yazıyordu. Bu saatlerin hepsini oğluma hediye aldım. Birini taksın, çıkarsın öbürünü taksın, değiştire değiştire kullansın istedim.
Ss atarmısınız ?Saat gelince göreceğiz. İngilizce açıklamasında yazıyordu. Ayrıca 50 mt suya dalışta dahi su geçirmez yazıyor.
Ama bunlar orjinal SKMİE değil bildiğim kadarı ilebu saat güzel çok satılıyor ayrıca curren ve skmei saatleri çok çok iyi. Curren saatlerinin aynıları N11'de falan 60-70 liradan satılıyor. Bunlarda beğendiğim bir kaç saat daha çok var gerçi de sepet çok doldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda sadece ışık özelliğini anlatmış.Light butonundan ayarlanabiliyor.
İkinci saat'den superdeals'da vardı.Order sayısı azdı hemde satıcı puanı 93 olduğu için almadım.bu saat güzel çok satılıyor ayrıca curren ve skmei saatleri çok çok iyi. Curren saatlerinin aynıları N11'de falan 60-70 liradan satılıyor. Bunlarda beğendiğim bir kaç saat daha çok var gerçi de sepet çok doldu
bunlar rastgele görüp attıklarım alırken detaylı inceleyip alacağımAma bunlar orjinal SKMİE değil bildiğim kadarı ile
Burda sadece ışık özelliğini anlatmış.
İkinci saat'den superdeals'da vardı.Order sayısı azdı hemde satıcı puanı 93 olduğu için almadım.
Pc ye geçince detaylı bakıcam ben bir tane beğendim onun linkini de atarım. Kalp atış hızı falanda vardı beğendim de 13 dolardıSKMEİ saatlerinin hepsi güzel ama dur link atayım.
Smart Bandmi o?Pc ye geçince detaylı bakıcam ben bir tane beğendim onun linkini de atarım. Kalp atış hızı falanda vardı beğendim de 13 dolardı
Yok bildiğimiz saat skmei az sonra pc ye geçince link atarım skmei saatler de hep birbirine benziyorSmart Bandmi o?
Yok bildiğimiz saat skmei az sonra pc ye geçince link atarım skmei saatler de hep birbirine benziyor
edit: bu işteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslında ben hem dijital hemde analog ikisi birarada bulunan saaatleri seviyorum ama bu saateki özellikler cezbettti . Şöyle jaga saat falan yok mu burda
markası yani oturduğum yerden almıştım 4 yıl pili dayandı 2 yıl kayışı dayandı şuan pili bitikTipini sevmedim la.Jaga saat derken ?
Bakayım bimarkası yani oturduğum yerden almıştım 4 yıl pili dayandı 2 yıl kayışı dayandı şuan pili bitik50 liraya aldıydım
Attığım saati sen şimdi beğenmedin mi ? Başka saat arayışına girdim bendeBakayım bi
ED2 kulakıklarım geldi.
ED2 geldi ve süper ses kalitesi var. Bass,tiz çok dengeli.
7 dalırdı şimdi o satıcıda 10 dalır olmuş.Başka satıcıda 7 dalıra var.Tavsiye ederim.Ondanda ED9 aldımGörünüm de cok hos ya kac dalırdı bu
Kalp ölçeni beğenmedim.Yandaki yeşili çok kötü beAttığım saati sen şimdi beğenmedin mi ? Başka saat arayışına girdim bende
yeşili iğrenç zaten turuncu yada kendi rengini almayı düşünüyorum kalp ölçeği falan sonra kalori havamız olur başka satıcılarda daha pahalı. Başka güzel saatte bulamadım zaten7 dalırdı şimdi o satıcıda 10 dalır olmuş.Başka satıcıda 7 dalıra var.Tavsiye ederim.Ondanda ED9 aldım
Kalp ölçeni beğenmedim.Yandaki yeşili çok kötü be
Saatmi yok yolluyorum hemenyeşili iğrenç zaten turuncu yada kendi rengini almayı düşünüyorum kalp ölçeği falan sonra kalori havamız olur başka satıcılarda daha pahalı. Başka güzel saatte bulamadım zaten
yeşili iğrenç zaten turuncu yada kendi rengini almayı düşünüyorum kalp ölçeği falan sonra kalori havamız olur başka satıcılarda daha pahalı. Başka güzel saatte bulamadım zaten
analog saat takmamda zaten . Skmei kadarda güzel dijital saat yokSaatmi yok yolluyorum hemen
Sipariş olarak filtreledim.İstersen en uygunda yapabilirsin.Hepsi çok güzel bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?