Bahadir_fb
Üye
Arkadaşlar bana biri yardımcı olabilirmi lütfen acil gelmeyen ürün için disbute açmam lazım ama heryer türkçe disbute kısmı ingilizce öyle olunca kafa karışıklığı oluyor bana ordan ingilizce olarak nasıl disbute açarm yardımcı olurmusunuz teşşekkür ederim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara
Daha önce süre uzattım ama hala gelmedi ürün yılbaşından önce verdim siparişi yarın son gün 1 gün 21 saat kaldı
/:041 We can only refund you via Paypal or dispute..
Can you open the dispute again? Choose ' didn't get the parcel 'this time.
Thanks for your patient. Bana bunu yollamış nasıl olacak anlamdım ben yaa nasıl bir iştir arkadaş paypal hesabına ödeme yapıyormuş sadece
Şimdi paypal dan para isterken yine kredi kartının numarasını mı vermemiz gerekiyor para iadesi için
Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?Arkadaşlar bir kılıf siparişi verdim, şu an 17track'te
"2016-02-25 17:46
Uçuş planları numara uçuş planı TK073, 23:00 almak planlıyor"
yazıyor. Aliexpresste ise
"2016.02.25 01:46 (GMT-7): Shipped by air"
yazıyor. Son durumu ne demek oluyor ?
Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?
Problem yoktur. Ptt ye ulaşmadan ptt bilgi vermez.Bende TK73 numaralı uçuş falan diyor 23:00 diyor 4-5 gündür hala aynı bir değişiklik yok. PTT sitesinde de gönderi kodunu okuyor ancak içerisinde hiç bilgi yok. Bir problem var mıdır beyler ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rahat ol ve kendi haline bırakYav bu ürünler gümrükten kaç günde geçiyor? Ürün neredeyse 1 haftadan fazla süredir Türkiye'de ancak sanırım gümrükten geçemedi hala..
Bu uzun bekleme süresi gümrükten geçerken mi yaşanıyor hep?Rahat ol ve kendi haline bırak
Ben bi gözlük almıştım 81 günde gelmişti
Duruma göre değişiyor, belli olmuyor. Bazen 3 günde geliyor eve alır almaz, bazen de böyle. Ben de anlamadım şahsen.Bu uzun bekleme süresi gümrükten geçerken mi yaşanıyor hep?
uçuş planı dediği saat ve tarihde uçakla gümrüğe geliyor gümrükde bekletiyorlar 27.2 de turkiyeye gelen kargom hala bekliyor beklemeyi sevmiyorsan singapore aliexprees standart ile alışveriş yap ortalama 10 25 gün arasında kesin gelir ve turkiyeye girdikten sonrada adım adım işlem takip edebilirsin diğerlerinde tr ye gelene kadar takip var sonrasında gormen çok zorYav bu ürünler gümrükten kaç günde geçiyor? Ürün neredeyse 1 haftadan fazla süredir Türkiye'de ancak sanırım gümrükten geçemedi hala..
Normal beklemen gerek takipli kargo olunca bekletmeden getiriyorlar takibi olmayanları ise kapının önüne koyup gidecek kadar değersiz şeyler yapıyorlar sabırlı ol koruma suren bitmek uzereyse satıcı ya söyle uzatsin çinden tr ye 15 günde İstanbul dan ankaraya 65 günde gelen kulakligim oldu gemi batmadığı surece gelir4 Gündür kargo bilgileri güncellenmiyor normal mi ? Kargo TR ye ulaşmış yazıyor 17track ve ptt sitesinde
Hayırlı olsun sabrını sonu selamettir diye boşuna demiyorum telefon vs getirtmek istersen yardımcı olabilirimÜrün elime ayın 12'sinde ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?