Sarangni
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Transmitter almistim swiss post. İlk alis verisim. Kargo secmeyi yeni ogrendim
Çözünürlük falan iyi. 2gb ram 16gb rom. 8-5 mp kameralar. Lolipop ve 6 gelecek.İMEİ kayıt işini nasıl hallettiniz?
O zaman epey uygundu bu cihaz. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günler de kullanın.
Mtkların hemen hemen hepsinde gps sorunu var gps anteni zayıf içini açıp küçük kablo lehimlerseniz büyük ölçüde çekim gücü artıyorGps bir dene bakalim. Generalmobile discovery aldim. Gps sorunlu cikinca pisman olmustum. Gps bir dene bakalim
Çin'den çıktıysa ürün Türkiye 'ye gelmesi en az 10 gün sürebilir.28.11 de telefon kılıfı sipariş ettim ve 02.12 de china air mail'de "in transit shipped by air" yazdı. Yani 2.sinde uçağa verdilerse çinden buraya gelmişdir herhalde. Sizce ürün ne zaman elimde olur? Yani bu uçağa verildikten sonra sizde ne kadar süre geçti ürünün gelmesi?
ilk defa çinden sipariş ediyorum yani pek bir bilgim ve deneyimim yok bu konuda.
şimdi baktım sellers shipping method ile yollanmış birisi ve uçak dün akşam pekingden gelmiş buraya. yani bu hafta elimde olurmu?Çin'den çıktıysa ürün Türkiye 'ye gelmesi en az 10 gün sürebilir.
Evet olur. Ptt'ye de bağlı biraz.şimdi baktım sellers shipping method ile yollanmış birisi ve uçak dün akşam pekingden gelmiş buraya. yani bu hafta elimde olurmu?
Aldığım en güzel ürünlerden biri diyebilirim. Çok küçük USB'ye taktım ve wifi görevi yapıyor. Kablo karmaşasından kurtardı. Ayrıca artık kablosuz klavye ve mouse çalışıyor eski masaüstü pc'de. Hiç driver vs gerek kalmadı taktığım gibi wifiyi gördü. Hız testi yapayım dedim. Benim net 24 mbit 23 mbit verdi. Kabloda 24 veriyor. Zaten laptopta kablosuzda 23 veriyor. İnanamadım
Akıllı saat aldım. Gayet başarılı. 3 gün gidiyor pil. Mesajlaşma, arama hesap makinesi adımsayar gibi basit işlemleri çoğu var. Sim ve sd kart desteği var. Ayrıca hem bluetooth üzerinden cihazdaki müzikleri çalabilir hemde sd karttan şarkı çalabiliyorsunuz. Ayrıca üzerinde 2 megapiksel kamera var. Çok işe yaramasa da gizli kamera olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bluetooth üzerinden selfie çubuğu gibi kullanabilirsiniz. Kamerayı açtığınızda aynı görüntüyü saatte görüp fotoğrafı saatten telefon kamerasıyla çekebiliyorsunuz. Birçok işlevi var ve çok şık tavsiyedir. 20 günde geldi.
Ekran çözünürlüğü iyi. Sorun yok beklediğimden iyi çıktı. Tabiki ultra birşey değil ama bakılmayacak durumda değil. Ben daha kötü bekledim şahsen. Hat konusu ise bildiğin telefon işlevi var bunun. Geçen kız arkadaşımın telefonu bozuldu (S4 mini) haberleşmemiz gerekiyordu. Hattını saate taktık. Bütün gün telefon gibi kullandı. Mesaj geliyor atabiliyorsun. Arama yapıp cevaplayabiliyorsun. Tarayıcı var (denemedik). Yani telefon gibi kullanabiliyorsun istersen. Herhangi imei vs gerekmedi. Yeterli düzeyde sesi var. Küçücük saate göre iyi çıkıyor bile diyebilirim. Araba kullanırken özellikle çağrı cevaplamak için iyi olur diye düşünüyorum.Bu saatten bende almayı düşünüyorum ekran çözünürlüğü filan nasıl birkaç foto atsana halis birde hat olayı nasıl oluyor imei kayıt gerekir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?