İbrahimakinci
Üye
11'inde fiyatı inecek. İndirimli fiyatla almaya çalışacaksınız. Ödeme kısmında 62$ olduğu belli olur zaten. Olmazsa beklemeniz lazım yine.Aliexpressde 11.11 in avantajı nedir? Mesela ben bir projectör beğendim normal fiyatı 207$ ve ayın 11 inde 62$ diyor. Ben sepete attım bekliyorum. Ayın 11inde sipariş versem (her saat başı ilk 1111 kişi indirimli fiyatmış) hesabımdan 207 $ mı gidecek, 62$ mı?
Veya, önce 207$ alacaklar ve sonra "şanslısınız ilk 1111 kişi içindesiniz" deyip 207- 62= 145$ ı iade mi edecekler?
Baştan ne ödeyeceğin belli değilse (mesela 62 $şu an yazmıyorsa) kumar oynamış olacağız sanki ???
Kesinlikle katılıyorum önceden baktığım 9 dolarlık saat 25 dolar olmuş 11.11 kampanyası ile 11.93 dolara düşüyor çok zekice bir şey düzenliyorlar11.11 in pek bir avantajı yok eski siparişlerime baktım da bildiğin Türk esnaf işi
Önce bindir sonra indir
Taktikleri güzel indirim falan olduğu yok kendilerine bağlıyorlar haklısınBir de şöyle bir uyanıklık yapıyorlar; Alttaki projectörün fiyatı normalde 206.99$ ilan stoğunda 10.000 adet görünüyor. Adam 2 tanesini "flash indirim" ile 59.99$ dan satıyor şuan zten özel fiyat indirimi bitti diyor. Böylece takipteki potansiyel müşterilerin gözüne sokarak uzun zamandur düşündüğü ürünü adamın gündemine alıyor. Zaaflı bir anına denk gelirse "aldım gitti lan" diyebilirsiniz.
Ayın 11 inde 62$ diyorlar ama kmbilir bu sefer ne dalavere çevirecekler. Belki de saat başı ilk 1111 sipariş sayısının içinde olmak için devamlı site içinde olmanı sağlayacaklar ama gün boyu 1-2 kişiye indirim sağlayacaklar.
Fiyatı gerçekten düşenler var ama. Ben sepete ekledim birkaç tane.
Ben de tam anlayamadım. Kuponlara kesin istiyor ama indirimleri bilemiyorum. Var mı bi bilen?Bende birkaç tane ekledim. alipay filan gerekiyor mu indirim için acaba?
Kuponlar için alipay istiyor ama indirimler için istemiyordur herhalde
Ünlü markalardan replika saat önerebilicek olan varmı fiyat 15 doları geçmiyecek şekilde birde fonksiyonları çalışır olursa çok iyi olur
O fiyata fonksiyonları çalışan saat pek bulamazsın ama bence ya paraya kıy ya biriktir ve bunu al.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam öğrenciyim dolarda yüksek biraz tuzlu geldi gerçekten o fiyata yokmu fonksiyonları çalışan saatBu saat benim de listem de ve alacağım bu saatin farklı rengini. Süper bir şey.
Hocam öğrenciyim dolarda yüksek biraz tuzlu geldi gerçekten o fiyata yokmu fonksiyonları çalışan saat
Arkadaşlar bakın birçok kişi telefon getiriyor. Yani 4g li 2gb ramli 5 inç hd ips ekranlı 100 $
Sizce fiyat nasıl?
Getiren getiriyor denesem ne olabilir ki en kötü?
Adama yazdım "Türkiye ye epey göndermişsiniz, nasıl oluyor?" diye. İşte cevabı ;
Hocam öğrenciyim dolarda yüksek biraz tuzlu geldi gerçekten o fiyata yokmu fonksiyonları çalışan saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?