asigsasi
Üye
kredi kartını bombalamıyorlar değilmi1.83 dolardan 2 adet kırılmaz ekran koruyucu aldım. Pek umudum yoktu ama müthiş gerçekten kendim yapıştırdım. Sırf yapamam diye 2 adet almıştım. Baktım cuk diye oturdu vallaDiğeri de yedek kaldı.
Sıkıntı yok çok alışveriş yaptımkredi kartını bombalamıyorlar değilmi
2 tane kulaklık siparişi vereceğim ama tereddüt de kaldımSıkıntı yok çok alışveriş yaptımAldığım kırılmaz cam şuanda 6.78 dolar olmuş ben 1.83'ten almıştım indirimden. çok kaliteli ve çok rahat yapıştı. Bir de ben 20 gün önce verdim siparişi tam 20 günde geldi. Dolar daha ucuzdu o zaman
İninal kart al?Bi sipariş vereyim dedim 3 kere ptt ye gittim paypal kart almak için üçünde de sistem onay vermedi alamadımbende internetten sipariş verdim kartı 5 gün uzadı iş
araştırdım şimdi paypaldan ne farkı var kiİninal kart al?
Para yatırmazsan istemez. Ben para yatırınca hemen satın alıyorum ne alacaksam para azalmıyor o zamana kadar.araştırdım şimdi paypaldan ne farkı var kiextra aylık ücret kesiyor bide
onunda bi yolunu bulmuşPara yatırmazsan istemez. Ben para yatırınca hemen satın alıyorum ne alacaksam para azalmıyor o zamana kadar.
elindeki kod ile ptt ye gittin miArkadaşlar türkiyeye giriş yapılana kadar tüm işlemleri görüyorum tr ye girdikden sonra türkiyeye giriş kaydı yapıldı gibisinden yazı çıkıyor gerisini göremiyorum içerde ne işlem görüyor nerden öğrenebilirim
Hiç düşünmedim bunu kargonun biri bugun gelmiş öncekiler zile basıp veriyordu bu ayakkıbının üstüne atmış iyiki balkonda arabayı görmüştüm böyle iş olmaz [emoji24]elindeki kod ile ptt ye gittin mi
ver gitsin nolacak bu kadar kişi alışveriş yapıyor2 tane kulaklık siparişi vereceğim ama tereddüt de kaldım
tamam başıma bir iş gelirse senden bilirimver gitsin nolacak bu kadar kişi alışveriş yapıyor
tamam başıma bir iş gelirse senden bilirim
Şuana kadar 10 ürün geldi hepsi sıkıntısızBende Halis ten bilecem bekliyorum
Arkadaş ürünün teki 4 gündür türkiyede daha elime ulaşmadı
Bekleyelim o zaman ptt den sorgulatiyorum kod doğru çıkıyor ama hiçbir bilgi girilmemiş bi şekildeNormal 10 güne kadar yolu var. Extrem olarak 15 günü bile gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?