AliExpress Kullananlar Kulübü

Hemde M8 ya. 700 küsür liraya gelmiş oluyor

salihy12

Üye
gümrükten sim kartsız tablet getirsem geçer mi ki

Gumruk muduru var babamin arkadasi ara sira gidip bakiyoruz hep pahali seyler var yani gecirmiyorlar orasi kesin ama takip ederseniz belki sansiniz var. Yoksa rolexler mi diyim kutu kutu iphone 6plus mi diyim neler var. Sahipleri nerde acaba

farrow

Üye

Üstad PC de linke tıklayınca çok büyük ekran çıkıyor urunu goruntuleyemiyorum.

bidost06

Üye
Üstad PC de linke tıklayınca çok büyük ekran çıkıyor urunu goruntuleyemiyorum.
Mobilden kopyaladım ben ondan kaynaklı olabilir arama yerine htc m8 yazdığınızda 84 order yazıyor ilk 4 sırada bi yerdeydi sunshine satıcının adı

gümrükten geçti diyelim imeil ne olacak burda imeil mi attırcaz

Kullanabilmek icin kayit ettirmen lazim

bidost06

Üye
İster ps ile kaydettir istersen imei attır sana kalmış

X ray da çıkma ihtimali olmasa denerdim, geçirenler gümrük çalışanımı acep

Geciren vergisini verip geciriyor.

Siz alın vergisi ve imeil parasınıda eklediğinde gümrükteki uğraşınada değecek kadar ucuza gelirse bizede örnek olursunuz

bidost06

Üye
Siz alın vergisi ve imeil parasınıda eklediğinde gümrükteki uğraşınada değecek kadar ucuza gelirse bizede örnek olursunuz
Vergi yok. İmei işi 5 dakka tanıdık var hemen hallederler 700 liraya m8 var işin ucunda 3 ay uğraşsan değer buna tabi bana göre: )

Tepkiler: byAndroid

Sarangni

Üye

Bir satıcı var. Türkiye'den alışveriş yapacaklar okusun diye mağazasına uyarı yazısı var. Adamlar yolunu bulmuş gönderiyor. Mağazada sadece Türkiye'den yorumlar var neredeyse.