Aliexpress Kart bıçak

avast

Üye
    Konu Sahibi
Aliexpress Kart bıçak
Merhaba arkadaslar bazi arkadaslar merak etmisti almak istiyolardi urun bugun geldi elime video cektim kusurum olduysa affola Kart bıçak (Cardsharp) Maxicep:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: mehsevim, ahmetkartal ve Invoke
Bundan bende de var 5 liraya bir türk sitesinden almıştım Manyak bişey ama keskin de

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bundan bende de var 5 liraya bir türk sitesinden almıştım Manyak bişey ama keskin de
Aynen baktim gitti gidiyorda falan en ucuz 5.60 ama kargoda iduyoruz 11 e geliyo bu 3.90 a fapan geliyo bazi arkadaslar alacakti cesaret edemedi urun gelince bi incele demislerdi o yuzden hazirladim ben begendim yani

Ben alalı 6-7 ay oluyor keşke haberim olsaydı ben çoktan incelerdim Ben de gayet memnunum Her daim cüzdanımda vallaha

İyiymiş bi ara aklımdaydı ama avmlere girerken sıkıntı olurmu

İyiymiş bi ara aklımdaydı ama avmlere girerken sıkıntı olurmu
yok sıkıntı olmadı hiç hem cüzdanın içine bakma yetkileri yok olsa bile kart gibi duruyor kart sanıyorlar. Havaalanında bir kere tereddüt ettim. Bulurlarsa unutmuşum diyecektim. Cüzdanı bırakıp geçtiğimde sorun olmadı hiç

Vay iyiymiş ya alayım bende gerçi sinirli bi insanım diye kesici delici taşımıyorum ama neyse

Yok sinirli insan taşıyınca daha bi kendini tutuyor Kendimden biliyorum Sinirlenince neler yapacağını bilen bir insan kendine daha çok hakim olabiliyor

Tepkiler: The SLayeR
Yok sinirli insan taşıyınca daha bi kendini tutuyor Kendimden biliyorum Sinirlenince neler yapacağını bilen bir insan kendine daha çok hakim olabiliyor
Anlık snir var bendede o an düsünemem çok delleninnce nyse sen hangi türk sitesinden aldın kardeşim

Fiyatı az olduğu için siteye güvenmeden aldım açıkcası kardeşim ama hiçbir sorun çıkmadı. hergünyeni.com diye bir site işte

avast

Üye
    Konu Sahibi
Metal olanini gorsem onu alirdim

muhsin15

Üye
enteresan bişey miş

Tepkiler: Murat Alper
video için teşekkürler.
bu bıçağın kullanım amacı ney bende almayı düşünüyorum ama çakamadım hala

Çok değişik bir şey ama kullanım amacını bende anlayamadım