Alienware

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Alienware
benim merak ettiğim şey bu alienware bu kadar övülüyor falan filan ama bağzı arkadaşlar monster mı alienware mi diyince genelde alienware e bir kayma oluyor arkadaşlar bence hiç alienware alıcam diye o kadar ugraşmayın monster hiçde kötü bir marka değil kimileri ''monster mı one ?'' gibi sorular söylüyorlar yani bence çok yanlış alienware alıcam diye çırpınan arkadaşlara söylüyorum o kadar çırpınacağınıza gidin monster alın rahat edin servisi zaten mükemmel en ufak arzada yaptırırsınız yani hiç alienware falan sırf marka diye bu kadar da çok şey yapmaya gerek yok

Not:Bu benim kişisel görüşümdür ha tabi gine alienware iyi olabilir ona lafım yok ancak benim bu yazın alienware almak için o kadar parayı daha düşük sisteme veren insanlar içindir o parayla en iyisinden bir monster almak varken ne biliyim marka diye almak bence akıl kârı değil

Alienware tabiki dünyanın en iyi markasıdır kardeşim.Yurtdışı fiyatları oldukça uygun ülkemizde çok pahalı.Ancak monster notebooklar var ülkemizde fiyatları çok uygun.

Konu Sahibi
bende işte bundan bahsediyorum ama bağzı arkadaşlar çok pahalıyo alıyor yani onlar için yazmıştım alienware sistemi iyi olabilir benimde tam anlamıyla bir fikrim yok ancak benim demek istediğim o kadar paraya onu alıcaklarına gidip bir monster almak daha mantıklı geliyor bana

Aynen monster notebook daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...