Ali hakkında şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali hakkında şikayet
[QUOTE='Sefer]http://www.maxicep.com/galatasaray/burak-yilmaz-ile-anlastik-666800.html#post4931283

7. mesaj - bu adamın galatasarayla dalga geçmekten başka işi gücü yok mu

bu diablos, greenmile ve el-pistolero denen fenerbahçeli şahsiyetler her zaman sürekli en başta galatasarayla ilgili, daha sonra genel anlamda kafasına koydukları uydurdukları senaryolar gerçekmiş gibi 3ü birlik olup forumada diğer yorum yazan arkadaşları kışkırtıp sinir bozmaktadırlar ve üstüne üstlük kışkırttıkları insanları şikayet etmektedirler şu olaya bi el atın en azından galatasaray bölümüne gelip çirkefliklerini göstermesinler ha mod arkadaşta var intifiada kendiside fenerbahçelidir ve hiçbir şikayeti hatta forumdan atılması gereken üyelerin yazığı küfürleri direkt silip bu arkadaşları kollamaktadır

nerden baksanız 6 aydır özellikle spor bölümünde bu 3 kişiden başka ortam geren insan görmedim maaşallah aziz başkanlarının davranışlarını iyi bellemişler kendilerine
[/QUOTE]

Bana özel mesaj yoluyla gelen şikayet bu. Geçtiğimiz günlerde spor bölümünde Ali, Halit'i ortam geriyor diyerekten şikayet etmişti ancak Ali'nin mesajları daha çok ortam gericiydi. Futbol ile hiç alakam yoktur ve milli maçlar haricinde beni hiç heyecanlandırmıyor. Ali'nin fenerbahçeli olması bende bir ön yargı yaratmıyor haliyle ancak Ali'ye karşı bir ön yargım yok diyemem :) Üyemizin bana gönderdiği şikayet mesajı kısmende olsa doğru. Ali ince ince göndermelerde bulunarak diğer takım taraftarlarını bir şekilde tahrik ediyor. Bunu yapan sadece Ali değil tabi ki bölümde aktif olan tüm üyeler sürekli laf sokma peşinde.

Spor bölümündeki bu gerginliği azaltmak için birşeyler yapmalıyız bence. En kabataslak fikir olarak Galatasaraylıların Fenerbahçe bölümüne mesaj yazamaması düşünülebilir. Spor bölümü tamamen Maxicep'ten kaldırılabilir ve spor muhabbetleri yasaklanabilir. Ali kısmına gelince ona güzel bir sözlü uyarı yapabiliriz yada spor bölümünü ona yasaklayabiliriz.

Sizlerin bu konudaki görüşleriniz nelerdir? futbol gerçekten hayatımızın ayrılmaz bir parçası mıdır? olmazsa olmaz mıdır? Ali'nin mesajları kurallar dahilinde midir? Ali'nin ayağına taş bağlayıp köprüden atmalı mıdır? :D

Ozan

Ozan

Admin
Ali yi sözlü olarak özel mesajdan uyarabilirim su anki tabloda yapılması gereken sadece bu görünüyor, baska birşey yapamayız gibi. Üyelere zaten uyarı puanı vererek devam etmeleri durumunda ban cezası almalarını saglıyoruz ancak yönetici olarak aliye özelden, diğer yöneticilere de genel yönetim odasından sözlü bir uyarı yapmak yerinde olur. Spor bölümünü kaldırmak yada fenerliler galatasaray bölümüne giremesin olaylarına girmeye hiç gerek yok kurallar ortada, gerçek hayatta nasıl sürekli laf sokamazlar sokarlarsa dayak yerlerse , burada da ceza almayı göze alacaklar . Site baglantılı yasakla degil, kisi baglantılı banlama ile ilerlemek zorundayız site yöneticisi isek.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Alinin kışkırtması doğrudur fakat kural ihlali yapmamış, bu durumda uyarmak gerekir ozan'ın dediği gibi.
Kurallar dahilinde oldukları sürece; o yanlış söylemiş, bu doğru değil, senin dediğin hangi kapıya çıkıyor arkadaş, siz ancak böyle alırsnız gibi eleştiriler uzar gider sonra biri patlar kural ihlali yapar, diğeri şikayet eder, şikayet edilen ceza alır sonrada "üstüme çok geldiler beni kışkırttılar" der. Yok öyle yağma ya susarsın, yada adabınla konuşmaya devam edersin.
Sefer hakkında şikayetler hayli fazlaydı,( bu konuda bahsi geçti ve tartışıldı http://www.maxicep.com/toplanti-oda...-teskil-edecek-konu-6-616102.html#post4624889 )
kendine yediremediği konularda bizim üstümüze gelmek ister, haklı sebepler arar ama nafile.. ali şimdiye kadar kural ihlali yapmamış sadece lafları sivridir oda adamın zoruna gidiyor, ali hakkında bende bu konuyu konuştum diğer konuları okuduysan görmüşsündür, yapılacak tek şey ozan tarafından uyarılması.

Ozan

Ozan

Admin
Ali yi özelden uyardım ayrıca genel yönetim odasında bu konuyla ilgili konu açıyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eline sağlık, konuyla ilgili bir iki kelimede biz ekledik umarız iyi olur. İnşallah..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/galatasaray/...ninda-saatlerce-sneijderi-bekledi-748823.html

Anlaşıldı Ozancım ...
Şahsım adına daha dikkatli davranacağımı söyleyebilirim ... Teşekkürler dostum ... :oke:

Ali şu futbol tartışmalarından ne zaman uzak kalmayı düşünüyorsun? herhangi bir tarih verebilir misin?

Artık zevk vermiyor .
Çok embesil doldu .. Çok nadir mesaj yazacağım artık.
Çünkü adamlara cevap verdiğimize değmiyor .

Bölüme aktiflik verelim dedik, sıcakkanlı davranalım dedikçe suyunu çıkartıyorlar .

Yeterli bu kadar .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Haydi bastır Erol!..
Başaracaksın Allah'ın izniyle :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D
http://www.maxicep.com/galatasaray/...ninda-saatlerce-sneijderi-bekledi-748823.html

Bu konu Levent tarafından şikayet edildi bana. Neden bu adama hiç bir şey yapmıyorsunuz dedi cevap veremedim. Daha önce de çok kez Ali'yi şikayet etmişti ve her defasında üst yönetimce bir karar alırız demiş geçiştirmiştim. Levent'e bu konuda problem nerde diye sorduğumda, kural hatası yok ancak sinir bozucu ve ortam gerici cevabını verdi bana.

Ben bu şikayeti buraya yazdığıma göre sorumluluğu hepimizin üstüne yüklenmiş oldu. Tek yapabileceğim bu zaten.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu fanatiklik desen Fenerbahçeliyim ama yeminle ilk onbirden bir tane isim sayamam. O derece :D
Hiç de hazzetmem 1,5 - 2 saat izleyip de tek bir skor bile görme ihtimalin olmayan bir oyundan.
O nedenle objektif bakabildiğimi düşünüyorum.

Ali'ye en son dediğimiz gibi 1 hafta futbol bölümünden yasaklama verelim. Ancak bunu verirken de akıllı olalım adama hatasını kabul ettirelim.
Şimdi bu konuya dayanarak versek ortada biraz sinir bozmak dışında cidden bir şey yok.
Fenerbahçe'nin bir maçında hatalı anons yapıldı diye Galatasaraylılar da az dalga geçmedi Fenerlilerle...
Burada da komik bir olay olmuş işte.

Diyorum ki adama ceza verelim ama elimizde biraz daha dişe tırnağa dokunur bir şey olsun.

Diyebilirsiniz ki bu bir sürü olayın birikimi.
Tamam.
Ama olay birikimse ortada hiçbir şikayet yokken karar alıp adama ceza verelim. Diyelim ki kardeş düşündük taşındık, geçmişi karıştırdık. Senin toplamda sinir bozma katsayın 10'u aştı artık al sana bir hafta yasak.
He bu size, bana da geldiği gibi mantıksız geliyorsa ortada biraz bile olsa ciddiye alınacak, adama özür diletebileceğimiz bir sebep varken ceza verelim.
Bu konuda hem fikirdik zaten hatırladığım kadarıyla...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet en son öyle konuşmuştuk ancak iş çığırından çıkıyor. Üyeler arasında da huzursuzluk var, yöneticiler istediğini söylüyor biz söyleyince ceza alıyoruz diyorlar. Levent'le görüşmeni tavsiye ederim Ata o sana daha güzel şeyler anlatacak :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet en son öyle konuşmuştuk ancak iş çığırından çıkıyor. Üyeler arasında da huzursuzluk var, yöneticiler istediğini söylüyor biz söyleyince ceza alıyoruz diyorlar. Levent'le görüşmeni tavsiye ederim Ata o sana daha güzel şeyler anlatacak :D

Hafta sonu gelecek Ali çekeyimmi kulağını :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onla bi konuş abi yaa. Bırak şu futbol işlerini ne geçiyor eline de. Melodi paylaşmıyon hiç de. Eskiden ne güzel müzikler paylaşırdın ailecek dinlerdik de :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Onla bi konuş abi yaa. Bırak şu futbol işlerini ne geçiyor eline de. Melodi paylaşmıyon hiç de. Eskiden ne güzel müzikler paylaşırdın ailecek dinlerdik de :D

Disiplin kuruluna nerden gidiliyor kaçıncı katta:hmmm burası son kat ama bulamadım :d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Levent ile konuşuyorduk.
Bir yerden sonra bu hevesimden vazgeçtim...
Onu da vazgeçirdim. Artık bana şikayet etmiyor...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
En son banada bu cümleyi kurmuştu, "bölüme aktiflik sağlıyorum, sağlamak istiyorum ama yaranamıyorum" yahu gitsin kendi alanında aktiflik sağlasın, bize lazım değil futboldaki aktifliği, küllü zarar.
Neyseki en son konuştuğumuzdan bu yana ciddi bir şikayet almadık ali hakkında.
Konuya gelecek olursak kendisine ait değil, genel bir haber olduğu için paylaşmasında sakınca göremedim, arasına kendi sözlerini ekleyip olayı abartmış olsa tamam derdim ama gayet normal karşıladım konuyu.
Galibe herkes ortak karara varmış durumda, gerçekten ciddi anlamda rahatsızlık verecek duruma gelirse uzaklaştırmak yerinde bir karar olur.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ali'yi yüz yüzede tanıdım arkadaşlar söylenildiğinde gerekeni yapacaktır umarım. cuma günü tahminen ozanı ziyeret etcez o esnada uygun görürseniz konuşurum :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Söylenildiğinde gerekeni yapacağını söyleyecektir.
İkisi farklı şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Murat.' Alıntı:
diablos denen pezevengi ne diye forumda moderatör olarak tutuyorsunuz
pezevengin 2008 den buyana kaç tane konu açmışlığı var
aile şirketimi kurdunuz internete

Ali'ye yine forumda hakaret dolusu mesajlar yazılmasına sebep olan mesaj da buymuş,
İptal olsa ne olur ki ?
19 yasindaki gencecik Fenerbahçeli haince katledildikten sonra ..

Batsin derbinizde , kutlamalariniz da , sampiyonlugunuz da ...

Ölen kişiyi insan olarak değil Fenerbahçeli olarak nitelendirdiği için tepki çekmiş. Bilginize...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ya nediyeyim beni ziyaret ettigindede soyledim en son dun aksamda söyledim anlam veremiyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt