Fanatik Yöneticilerimiz ? Spor Bölümü sorunu / şikayetleri ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Fanatik Yöneticilerimiz ? Spor Bölümü sorunu / şikayetleri ..
Son zamanlarda spor bölümünde, üyelerin isimleri bir yana yöneticilerin isimleri de geçmeye basladı. Bu durum hem diğer yöneticiler hem de o bölümdeki üyeler tarafından olumsuz karsılanmaktadır.

Taraftarlık, fanatiklik kötü birşey degil bildiginiz gibi ancak Türkiye Futbol Federasyonu' nun nasıl tarafsız olmasını bekliyorsak, sitede yöneticilerin de aynı sekilde tarafsız olmasını bekleriz. Yazılan mesajlar, konu/mesajlara yapılan müdehaleler, bunlar tarafsız ve tartısmaya kapalı sekilde olmalı .

Yöneticilere buradan ayrı ayrı özelleşmiş tavsiyeler, mesajlar ve örnekler yazmayacagim, özel mesaj olarak zaten gönderdim. Ancak tüm yöneticiler konuya ciddiyetle vakıf olmalı.

Aynı durum Siyasi konularda da geçerli ...

Kolay Gelsin

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe, Tuba ve DiaBLoS

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Anlaşıldı Ozancım ...
Şahsım adına daha dikkatli davranacağımı söyleyebilirim ... Teşekkürler dostum ... :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Siyasi, dini, futbol ve ayrımcılık gibi konularda hassas bir durumdayız dikkatli olmak gerekiyor bu gibi durumlarda.
Üyelerle olan tartışma sonrası birde üstüne burda aynı tartışma içine düşüyoruz gelde işin içinden çıkıver.
İllaki söyleyeceğimiz sözlerimiz vardır bir konu hakkında ama karşı tarafı bozmadan anlatır çıkarız, sorun büyümez bizde kimseyle yüz göz olmayız, özelliklede kendi aramızda yaşadığımız sorunların önüne geçmiş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
minoo

minoo

Üye
Siyasi ve dini kismi beni icerdi sanirsam :ehe
Ben de kendi adima dikkatli davranmaya calisiyorum son yasanan tatsiz bir kac olaydan sonra.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Siyasi ve dini kismi beni icerdi sanirsam :ehe
Ben de kendi adima dikkatli davranmaya calisiyorum son yasanan tatsiz bir kac olaydan sonra.
Yok minocum ortaya atılan bir söz değilki sözüm sadece senin için olsun, hepimizi ilgilendiren bir durum.
Genel olarakda bu konular hakkında sıkıntı çekiyoruz ve bu sıralar cinsellik konuları da problem olmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
minoo

minoo

Üye
Iyi hatirlattin bak. Dur ben bi girip dagitayim orayi :D hemen pc aciyorum :ehe

Tuba

Tuba

Üye

Yok minocum ortaya atılan bir söz değilki sözüm sadece senin için olsun, hepimizi ilgilendiren bir durum.
Genel olarakda bu konular hakkında sıkıntı çekiyoruz ve bu sıralar cinsellik konuları da problem olmaya başladı.

Aşırı abartttılar o konuda ondan site hakkındaki şikayetlerde kraldost-cezbedici-privet ve türe nickli üyelerin dedikleri doğru
sınırlama getiremeyiz elbette ama bu konuları açan sadece 2 üye var amaçları bu konular ile gündemde olup ayın üyeliği rütbesibi almak çünkü ''bende ayın üyesi olmak istiyorum'' link verilir ''cep telefonlarından anlamam ben'' konudışı magazin haberde olur gibi sözler sarfedilince arkadaş bu konuları tercih etti...

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-uyelerine-ve-adminlerine-668753.html

isterseniz banada geri kafalı -yobaz - örümcek kafalı filan diyebilirsiniz ama daha dün avatar şikayeti yaptım Ozan ilgililendi iyice abartılacak eğer dur demezsek teknoloji sitesinin aileler tarafından yasaklı sitelere alınmasını istemeyiz sanırım...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Herkesin kendi şahsi fikirleri ve ahlaki değerleri vardır benim ilgimi çekmeyen senin ilgini çeker, yada senin ilgini çekmeyen başkasının ilgisini çeker kişilerin tercihlerine göre değilde site yapısına kurallarına uygun olursa ve genele hitap ediyorsa sorun yoktur.Bu site hakkında'ya açılan konuda açıklama yaparak belirtim http://www.maxicep.com/site-hakkinda/garip-ve-ilginc-olaylar-bolumu-667223.html#post4936159 "Cinsellik yada garip cinsellik vakaları gibi konulara müdahele etmek gerekir" dememdeki kasıt konulara ilişkin değilde içindeki sapıtılan yorumlara karşıydı. Konu yeri yanlış olabilir, heber konusudur, yada cinsel sağlık yaşam bölümüne daha uygundur taşınırsa bu sorunlar kalkar.
Garip ve ilginç olmayan..
örnk: http://www.maxicep.com/cinsel-saglik/guzele-bakmak-hakkatten-saglikliymis-666741.html
http://www.maxicep.com/cinsel-saglik/kadinlarin-regl-donemlerini-sesleri-ele-veriyor-665662.html
http://www.maxicep.com/haber-kosesi/yogun-bakimdaki-hastanin-cinsel-organini-yedi-667196.html
Bu konular garip ve ilginç olayların içindeydi.

Tuba

Tuba

Üye
Tabiki herkesin ilgisi farklı ahlaki değerleride ama her konu aynı müdaheleyi görmüyor...

Konu sosyal-cinsel olunca sorun değil dini-cinsel olunca sorun oluyor...

İyi yapmışsın Mustafa eline sağlık yukardaki konular hiçde garip ve ilginç değil ...ama eğer konular yerli yerinde olsa idi bu kadar mesaj yazılmazdı bunca kişininde siniri bozulmazdı...Site hakkındada bu konu olmazdı...

Zaten haberden çok yorumlar daha ileri bir derecede geliyor neden ? çünkü konunun olduğu bölümde herkes var dalga geçen diz boyu...dediğim gibi bu konular kasıtlı açıldı....

şunu kabul etmek gerekir ki forumun hep can alıcı bölümleri var genelde konular o bölümlere açılıyor ilgili yada ilgisiz...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet bazi uyeler kasitli veya kasitsiz konu acacagi zaman en cok ilgi gorecegi bolumu seciyor. Bizim bu uyeleri takip edebilmemiz lazim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yine bu aralar , sefer , kerasus ve sercan zıvanadan çıktılar ...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ilgilen kendileriyle ali'cigim:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yollayın bize biz ilgilenelim abilerim :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben pek futbol bolumune girmiyorum ama denk gelirse oyle bir uye ceza puani verip şikayet acarim adminler omayi bitirir zaten. Benim bu forumda birinci onceligim online uye sayisini 5000in uzerine cikartmak bu gibi uyeler huzur kacirip daha fazla uyenin forumdan uzaklaşmasina sebep oluyorsa buna gozyummam:nono:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ben pek futbol bolumune girmiyorum ama denk gelirse oyle bir uye ceza puani verip şikayet acarim adminler omayi bitirir zaten. Benim bu forumda birinci onceligim online uye sayisini 5000in uzerine cikartmak bu gibi uyeler huzur kacirip daha fazla uyenin forumdan uzaklaşmasina sebep oluyorsa buna gozyummam:nono:

Yummamalıyız ...:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Anıl umut kendi isteği üzere; Spor Gündemi bölümünde, futbol ile de ilgilenecek arkadaşlar.
Kendisine güveniyorum anıl bu konuda tarafsız ve hakim olabilecektir, biz mümkün olduğunca yönetim olarak ona destek çıkalım.
Ve.. kendisi kendi gözüyle gördüğü ve düşündüğü bir yönetici üye düşünürse bakalım uygunsa denemeye alalım.
Başarılar dilerim kolay gelsin takıldığın yerde yanındayım :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Eyvallah Mustafa abi.Sürpriz oldu vallahi.Çoktandır istemiştim anlık karar verdin herhalde : )
Düzene sokayım düzene girmeyen üyeleri.Ağızlarına acı biber :D
kesinlikle tarafsız olabilecek başka bir aday(yönetici veya standart üye) da bulursam söylerim size .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kimsenin kalbini kıracak şeyler yazmak istemiyorum. Sizler yöneticisiniz ve yönetici gibi davranmalısınız. Yönetici gibi davranmak istemeyen, rahatça mesaj yazmak isteyen var ise talepte bulunsun alalım yetkilerini emekleri için teşekkür edelim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Erol, valla kardeş kimi kast ediyorsun bilmiyorum ama, son günlerde spor bölümünde çok aktifim ...
Seviyeli yorumlar yaptığıma inanıyorum . Bazen ciddi, bazen esprili ... Kısacası ortama göre ayak yani .:)

Bu arada sorun da bende ise , kusura bakılmasın . Yazılanlara , çizilenlere dikkat ederim ... Hakkınızı helal edin .
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt