Ali hakkında şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bir yönetici kalkıp orda burda kafasına göre sanki hiç sorumluluğu yokmuş gibi konulara dalıp ortalık karıştıracak, laf edecek.
Sonra üyelerden biri kalkıp 'Sitenin Futbol bölümünde' huzur bozan ali için, Ozan'a Pm den düz çekecek, (sen nasıl adminsin ne işe yarıyorsun başlarım böyle siteye s... rim sitenizide bilmem neyide) diyecek ve bunlara sebep olan ali bununla kalmıyor tabiki tüm yönetim kadrosunuda zor durumda bırakan ali bundan sonrası için yönetimde olmayı hak etmiyor.

Aliyi emekli etmek niyetindeyim zira bir çok hareketine şahitlik etmişliğim oldu, bundan evvelini de eklersek başlı başlışana sürekli gündemde olan ve konuşulan hbiri olarak bilinmekte, sizde iyi bilirsinizki http://www.maxicep.com/toplanti-oda...eri-ve-yonetici-adaylari-hakkinda-639552.html bu konu asıl ali ile başlayan mevzular sonucunda açıldı ve farklı konular açılarak hala konuşuluyor.

Bundan önceki çözümlememizi de yerine getirdik ancak nafile, tamam tekrar Futbol bölümünü ali için inaktif yapalım diyeceğim ancak bu saatten sonra ali bu şekilde yönetim için pek sağlıklı olmaz olamaz, yaptığı hataların farkında olmayan insan sorumsuz ve vurdum duymaz bir insandır, ne desen boştur.
Ayrıca melodi bölümü artık yoğun ve aktif bir alan değil, tabi bu demek değildir ki yöneticisi olmasın olsun ama ali olmasın 'artık alinin oraya oranında aliye' ihtiyacı yok.

Emeklerini görmemezlikten gelmiyorum, çokca zaman ayırıp emek vermiş biri, içimizde samimi olan vardır bende samimiydim zamnında ama kimse kusura kalmasın benin görüşüm benim niyetim bu yönde.
Açıkca belirteyim arkadaşlar, eğer farklı çözümler arayıp, Aliyi burda tutmak için çözüm aramak isteyecekseniz ben bu çözümün dışında kalmak isterim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Samimiyet ayrı burdaki görevlerimiz ayrı mustafa görüşlerine katılıyorum emeklerine saygımız herkese olduğu gibi Aliyede sonsuz teşekkür ederiz.Ancak ben başımıza gelecek olanı biliyordum ve bu yüzden sohbet odasında yazdım sonuna "Ali sende lütfen " desem bile yine bildiğimiz ali gibi yazacaktı tı kaldıki Fenerbahçe konusunda olması gereken kişi galatasaray bölümünde sürekli konu gezinip şikayet etmesi ve şikayetinede samimi olarak Ali lütfen dememe rağmen devam etmesi artık kabul edilemez Saygılarımla

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İptal olsa ne olur ki ?
19 yasindaki gencecik Fenerbahçeli haince katledildikten sonra ..
Batsin derbinizde , kutlamalariniz da , sampiyonlugunuz da ...
Ölen kişiyi insan olarak değil Fenerbahçeli olarak nitelendirdiği için tepki çekmiş. Bilginize...

Arkadaşlar Ali hakkındaki görüşlerimi herkes biliyor tekrarlamayacağım.
Ancak yukarıdaki mesajı bana öyle inanılmaz da ağır gelmedi.
Burada adam Galatasaray'a değil de olaya sövüyor gibi.
Evet Galatasaray'ın kutlamaları da var olayın içinde ama derbiniz dediğine göre, sadece Galatasaray'ın derbisi değil ki bu, her iki takımın da derbisi.

Bana olaya sinirlenip tepki verilmiş gibi geldi.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen yukarıdaki olaya farklı yönden bakmışsın Ata. Bana gelen küfür içerikli PM'yi ve Ali'nin 1 konuya yazdığı 1 mesajı buraya taşıdım sadece. Bunlar böyle böyle birikiyor, muhtelif zamanlarda üyenin birisi kendisini tutamayıp küfürü basıyor. Ali'nin futbol muhabbeti yüzünden bu kaçıncı banladığımız oluyor tam sayısını bilmiyorum ama fazlaca olduğunu biliyorum. Ali kurallara uymamazlık etmiyor tamam ancak ortam geriyor. Fanatik bir futbolsever olmadığım halde Ali'nin özellikle Galatasaray için yazdığı bazı mesajlar beni bile geriyor. Ben bu kadar sinir bozucu başka bir adam tanımadım. Ali'yle ben çok kez buluştum muhabbet ettik, içki içtik. Bu adam gerçek hayatta bu kadar sinir bozucu değil. Futbol değil ama başka konularda ona muhalefet ettiğimde "o senin görüşün saygı duyarım" " sende haklısın" vs. konuşan bir kişi. Bu adamı ya futbol bozuyor yada klavye. Bizi de işin klavye kısmı ilgilendirdiği için...... Ali hakkındaçok şey söyledim artık söylemesem daha iyi. Ozan değerlendirsin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Takipçi Satın Al

Üst Alt