EroL
Emekli Yönetici
Ali hakkında şikayet
[QUOTE='Sefer]http://www.maxicep.com/galatasaray/burak-yilmaz-ile-anlastik-666800.html#post4931283
7. mesaj - bu adamın galatasarayla dalga geçmekten başka işi gücü yok mu
bu diablos, greenmile ve el-pistolero denen fenerbahçeli şahsiyetler her zaman sürekli en başta galatasarayla ilgili, daha sonra genel anlamda kafasına koydukları uydurdukları senaryolar gerçekmiş gibi 3ü birlik olup forumada diğer yorum yazan arkadaşları kışkırtıp sinir bozmaktadırlar ve üstüne üstlük kışkırttıkları insanları şikayet etmektedirler şu olaya bi el atın en azından galatasaray bölümüne gelip çirkefliklerini göstermesinler ha mod arkadaşta var intifiada kendiside fenerbahçelidir ve hiçbir şikayeti hatta forumdan atılması gereken üyelerin yazığı küfürleri direkt silip bu arkadaşları kollamaktadır
nerden baksanız 6 aydır özellikle spor bölümünde bu 3 kişiden başka ortam geren insan görmedim maaşallah aziz başkanlarının davranışlarını iyi bellemişler kendilerine[/QUOTE]
Bana özel mesaj yoluyla gelen şikayet bu. Geçtiğimiz günlerde spor bölümünde Ali, Halit'i ortam geriyor diyerekten şikayet etmişti ancak Ali'nin mesajları daha çok ortam gericiydi. Futbol ile hiç alakam yoktur ve milli maçlar haricinde beni hiç heyecanlandırmıyor. Ali'nin fenerbahçeli olması bende bir ön yargı yaratmıyor haliyle ancak Ali'ye karşı bir ön yargım yok diyemem
Üyemizin bana gönderdiği şikayet mesajı kısmende olsa doğru. Ali ince ince göndermelerde bulunarak diğer takım taraftarlarını bir şekilde tahrik ediyor. Bunu yapan sadece Ali değil tabi ki bölümde aktif olan tüm üyeler sürekli laf sokma peşinde.
Spor bölümündeki bu gerginliği azaltmak için birşeyler yapmalıyız bence. En kabataslak fikir olarak Galatasaraylıların Fenerbahçe bölümüne mesaj yazamaması düşünülebilir. Spor bölümü tamamen Maxicep'ten kaldırılabilir ve spor muhabbetleri yasaklanabilir. Ali kısmına gelince ona güzel bir sözlü uyarı yapabiliriz yada spor bölümünü ona yasaklayabiliriz.
Sizlerin bu konudaki görüşleriniz nelerdir? futbol gerçekten hayatımızın ayrılmaz bir parçası mıdır? olmazsa olmaz mıdır? Ali'nin mesajları kurallar dahilinde midir? Ali'nin ayağına taş bağlayıp köprüden atmalı mıdır?
7. mesaj - bu adamın galatasarayla dalga geçmekten başka işi gücü yok mu
bu diablos, greenmile ve el-pistolero denen fenerbahçeli şahsiyetler her zaman sürekli en başta galatasarayla ilgili, daha sonra genel anlamda kafasına koydukları uydurdukları senaryolar gerçekmiş gibi 3ü birlik olup forumada diğer yorum yazan arkadaşları kışkırtıp sinir bozmaktadırlar ve üstüne üstlük kışkırttıkları insanları şikayet etmektedirler şu olaya bi el atın en azından galatasaray bölümüne gelip çirkefliklerini göstermesinler ha mod arkadaşta var intifiada kendiside fenerbahçelidir ve hiçbir şikayeti hatta forumdan atılması gereken üyelerin yazığı küfürleri direkt silip bu arkadaşları kollamaktadır
nerden baksanız 6 aydır özellikle spor bölümünde bu 3 kişiden başka ortam geren insan görmedim maaşallah aziz başkanlarının davranışlarını iyi bellemişler kendilerine[/QUOTE]
Bana özel mesaj yoluyla gelen şikayet bu. Geçtiğimiz günlerde spor bölümünde Ali, Halit'i ortam geriyor diyerekten şikayet etmişti ancak Ali'nin mesajları daha çok ortam gericiydi. Futbol ile hiç alakam yoktur ve milli maçlar haricinde beni hiç heyecanlandırmıyor. Ali'nin fenerbahçeli olması bende bir ön yargı yaratmıyor haliyle ancak Ali'ye karşı bir ön yargım yok diyemem
Üyemizin bana gönderdiği şikayet mesajı kısmende olsa doğru. Ali ince ince göndermelerde bulunarak diğer takım taraftarlarını bir şekilde tahrik ediyor. Bunu yapan sadece Ali değil tabi ki bölümde aktif olan tüm üyeler sürekli laf sokma peşinde. Spor bölümündeki bu gerginliği azaltmak için birşeyler yapmalıyız bence. En kabataslak fikir olarak Galatasaraylıların Fenerbahçe bölümüne mesaj yazamaması düşünülebilir. Spor bölümü tamamen Maxicep'ten kaldırılabilir ve spor muhabbetleri yasaklanabilir. Ali kısmına gelince ona güzel bir sözlü uyarı yapabiliriz yada spor bölümünü ona yasaklayabiliriz.
Sizlerin bu konudaki görüşleriniz nelerdir? futbol gerçekten hayatımızın ayrılmaz bir parçası mıdır? olmazsa olmaz mıdır? Ali'nin mesajları kurallar dahilinde midir? Ali'nin ayağına taş bağlayıp köprüden atmalı mıdır?

burası son kat ama bulamadım