Ali Dürüst'ten açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ali Dürüst'ten açıklamalar


Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Beyaz TV'ye gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre'nin İstanbul'a Galatasaray için geldiği ve Ricardo Quaresma'nın transfer edileceğine yönelik iddialara yanıt verek tecrübeli yönetici sarı-kırmızılıları aydınlattı.

Devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna, "Fatih Terim'le transfer görüşmelerimiz oluyor. Devre arası transferine Terim de ben de sıcak bakmıyorum" diyen Dürüst spekülasyonlarla ilgili de, "Gökhan Töre ile ilgilenmiyoruz, İstanbul'a bizim icin gelmemiştir. Quaresma ile sezon başında takas yoluyla ilgilendik ancak su anda kesinlikle gündemimizde yer almıyor. Quaresma ile ilgili bir transfer girişimimiz olmayacak." şeklinde konuştu.

Ali Dürüst ayrıca, "Gökhan Töre'nin İstanbul'a geldiğini ben de televizyon altyazılarından öğrendim. Gökhan, İstanbul'a Galatasaray için gelmedi." ifadelerini kullanarak anlaşma iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Son zamanlarda konuşulan hakem hataları ve Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasındaki sözlü spekülasyonlara değinen Dürüst, "Hakemler büyük baskı altında. Zaman zaman hataları oluyor. Bizim aleyhimize de başka takımların aleyhine de oluyor. Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında bir sözlü savaş hissetmedim. Yayıncı kuruluş özellikle işine konsantre olan Fatih Terim'i sürekli çekiyor. Fatih Terim eğer birine mesaj vermek istiyorsa direkt olarak söyleyeceğini söyler." diyerek Terim'e arka çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
397
Kingmortall
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
478
jojo_va
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
398
Kdr05


Üst Alt