Alex'in Heykeli Dikiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alex'in Heykeli Dikiliyor
Fenerbahçe Tribün Birliği üyesi grupların ortak kararı sonucunda taraftarlar Alex'in heykelini dikmek üzere çalışmalara başlıyor.













Fenerbahçe'de özellikle bu sezon bütün istatistikleri alt üst eden kaptan Alex de Souza'nın heykeli dikiliyor...
Sarı-lacivertli taraftarlar 2 yıl önce kulübün efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in heykelini stadın yanındaki Yoğurtçu Parkı'na dikmişti. Ardından 2004 yılından beri Fenerbahçe formasını giyen Alex'i de ölümsüzleştirmek isteyen sarı-lacivertli taraftarlar harekete geçti..


Fenerbahçe tribün grupları ortak bir bildiriyle Brezilyalı yıldızın heykelini dikecelerini açıkladı. Bildiride heykelin nereye yapılacağı belirtilmezken, ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilendirme yapılacağı söylendi.
İşte Fenerbahçe Tribün Birliği üyesi GFB, FBD, 1907 ÜNİFEB, KFY, GRUP CK, VAMOS BİEN gruplarının ortak bildirisi:
Fenerbahçe formasını hakkaniyeti ile taşıyan ve bu uğurda mücadele eden profesyonel futbolcumuz Alex De Souza'nın onurlandırılması adına, kendisinin heykelinin yapılmasına karar verilmiştir.
Fenerbahçe Tribün Birliği tarafından hayata geçirilen ve tüm camiamızın bir parçası olmasını beklediğimiz heykel yapım süreci bugün itibari ile başlamıştır.Prosedür aşamasını oluşturan tüm ön izinler, Fenerbahçe Spor Kulübü,Kadıköy Belediyesi ve Alex De Souza nezdinde alınarak, projenin uygulama sürecine geçilmiştir.
Tribün Birliği Komisyonu tarafından yürütülecek bu süreç tamamen şeffaf bir biçimde sürdürülecek ve tüm Fenerbahçeliler, projenin her aşamasında bilgilendirilecektir.
Kimi çevrelerce Fenerbahçe' ye gelmesi imkansız görülen, ancak Fenerbahçe formasını giyerek büyük mücadele örneği sergileyen Alex De Souza, futbolun göstergesi olan tüm istatiksel verileri alt üst etmesinin yanı sıra, örnek kişiliği ile de Türk futbolu içerisinde önemli bir kimliğe sahiptir.
Bir çok rekoru tarihe gömerek Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran değerli futbolcumuzun heykelinin şekli bizler kadar siz değerli Fenerbahçelileri de ilgilendirmektedir.
Bu nedenledir ki ; heykeli oluşturacak olan silüet ile ilgili önerilerinizi komisyonumuza göndermeniz ve komisyonumuz tarafından uygun bir resmin seçilmesi için katkılarınızı sağlamanız sağlıklı olacaktır.
Heykelin silüeti olabileceğini düşündüğünüz Alex fotoğraflarını 25 Nisan Pazartesi gününe kadar,[email protected] adresine göndermeniz veya Tribün Birliğini oluşturan guruplar yoluyla komisyona iletmeniz, sağlayacağınız katkı için yeterli olacaktır.
Taraftar olarak Fenerbahçe değerlerini nesilden nesile aktaracak olan bu temsili organizasyon, gelecek nesillere bir armağan olacaktır.
İlginiz için şimdiden teşekkür eder, ilerleyen safhaların sürekli bilgilendirme ile paylaşılacağını belirtiriz.
Saygılarımızla ;
Fenerbahçe Tribün Birliği
( GFB , FBD , 1907 ÜNİFEB , KFY , GRUP CK , VAMOS BİEN )
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Alex yürüyerek futbol oynuyor ama yinede ülkemize gelmiş en iyi yabancılardan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
10
Görüntüleme
957
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
5
Görüntüleme
531
Jitou
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
347
Kingmortall


Üst Alt