Alex Dünya Kupasında Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
salih kardesim ne guzel soylemissin aslan kralsiniz diye
prestij topu disari atmakla kaybedilmez
dunyada turk futbolcusu denildiginde hakan sukur akla gelir
ki bu adam bizim oz degerimizdir

D3N1Z

D3N1Z

Üye
1--Alex'in Girememesine cok üzüldüm hem morali bozula bilir hemde tecrüba bakımından

2--Benim Aklim Türk futbolu dendigi zaman HAkan sukur ilk gelmiyor belki milli takımda donum noktalarında en fazl 2 - 3 gol atmıs olabilir ama cok ilk aklima gelen o degil

BuRgOs_feb

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Mar 25 2006, 03&#58;10 AM) [post=303912]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
turkiyede bircok star var alex sadece bi tanesi
hepsine saygi duymaya kalksak oooooooooo
alex malex hikaye yabancilar arasinda Yattara bi tane
bu arada yattara dedimde aklima...hasan sas&#39;in sag acikta umit ozata calimlari aklima geldi
adamcagiz maymun oldu
[/b][/quote]

Peki o Ümit özatı çalımlayan adam+ergünü maymuna çeviren bir 23 numara vardı hatırlıyormusun onu?

nee,maç 6-0 mı bitmişti ohaaaa FENERBAHÇE...

Bu arada böyle haberlere pek inanmayın,hiç bir teknik direktör kadro adayı futbolcusunu aylar öncesinden saf dışı bırakmaz,hele Parreira ise

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
dunyada derken neyi astettigimi anlamis olmalisin deniz

hatirladim burgos su sizi birakip kacan oyuncu dimi?
bu arada konuyu 6-0a getirirsen bende bende 7-0&#39;dan girip uefa,super kupa derken 5-1 den cikarip ama neyse
bunuda forumda yeniligine veriyorum

BuRgOs_feb

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Mar 29 2006, 01&#58;55 PM) [post=306542]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dunyada derken neyi astettigimi anlamis olmalisin deniz

hatirladim burgos su sizi birakip kacan oyuncu dimi?
bu arada konuyu 6-0a getirirsen bende bende 7-0&#39;dan girip uefa,super kupa derken 5-1 den cikarip ama neyse
bunuda forumda yeniligine veriyorum
[/b][/quote]

valla sende konuyu kaçmaya getirme Ribery&#39;le başlarım yeter oda zaten

futbolla ilgili her postunda Fenerbahçe&#39;yi dilinden düşürmüyorsunda yeni bir üye olarak rahatsız oldum

Ayrıca yeni üyelerin sana cevap verme hakkı yok sanırım

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(Nicolas_Anelka &#064; Mar 29 2006, 08&#58;15 AM) [post=306379]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hakan şükürün ne avrupa prestiji var anlatsana torinoya gitti rezil olup geldi hangi avruva kulubune gidip başarılı oldu tamam türkiyede onun gibi golcü daha gelmez ama avrupada oynayacak kapasite yokkkk
[/b][/quote]
hakan şükürde galatasaray kanı var başka takımlar ona yaramıyor

giydirin değişik formaları oynayamaz ama giydirin sarı kırmızıyı görün o zaman kralı

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
estafurullah kardesim
yanlis anladin
6-0 7-0 muhabbetleri filan gecmezde yani
insallah hep aktif olursun
daa bolca tartisiriz

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Mar 29 2006, 03&#58;25 PM) [post=306587]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
estafurullah kardesim
yanlis anladin
6-0 7-0 muhabbetleri filan gecmezde yani
insallah hep aktif olursun
daa bolca tartisiriz
[/b][/quote]

sen bu konuyu iyice başka yönlere çektin kardeş bırak bu boş muhabbetleri 7-0 ne sen gördün nede bir başka birisi ama 6-0 tüm dünya bile duydu konuyu okadar saptır dın ki ben sanki 6-0 7-0 yada hakan şükür konusu açtım

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tarih yaziyor
sende avrupa kupalarini gordun
ama bunlari solemicem
neyse arkadaslar bosverin tartismayalim
ben sadece gerekli cevaplari vermeye calistim
bu konu icinde bu tarz muhabbetlere daa fazla girmicem
birbirimizi kirmalayalim

sadoes

sadoes

Üye
hakan avrupada basarılı olamadı diye onda gsli kanı var diye sacma seyler uydurmayın

Salihyet

Salihyet

Üye
hakan avruoada başarılı olduğunu kim iddia edebilir,terimin dağıttığı takımı tekrar toparlayamadınız öyle değilmi sıcak para yüzünden hemen galatasaray aslan kral falan filan ya tamam bi başarı vardı ortada ama ne gs taraftarı nede yönetimi başarıya layık görülemedi,artık atılan su şişelerinden verlipte tutulmayan sözlerden herkez bıktı(söz verilip alınmayan futbolcular,tromsoyü küçümseyip bu turu geçemezsek türkiyeyi terk ederim gibi laflar)yani kısacası artık avunacağınız bişey kalmadı boşuna kendi klasmanınızı düşürüp küçük duruma düşüyorsunuz,neyse kısacası yeni gelen arkadaşlara birazdaha hoş görülü davranalım vede tartışmanın dozunu kaçırmayalım,7-0 gibi ibareleri ispatlayamazsınız bi kaç köşe yazarının 6-0&#39;dan sonra hortlattığı bi avuntu o kadar.

sadoes

sadoes

Üye
milattan once oynanmıs bi mac o zaman top mu vardı kale vardı belli deil ayrıca sahaya cıkan takımın fenerbahce olduunu kım ıspatlayabilirsokaktan toplanan 3-5 kısının bız fenerbahceyız demedigi ne malum bunları ıspatlayamadıgınız surece böle biseye birilerinin inanmasını bekleyemezsınız.

bende bi iddada bulunuyorum 10.10.1917de fb nin gs e 10 atmadıgının aksını ıspat edebilirmisin???

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(sadoes &#064; Apr 3 2006, 03&#58;59 PM) [post=309355]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
milattan once oynanmıs bi mac o zaman top mu vardı kale vardı belli deil ayrıca sahaya cıkan takımın fenerbahce olduunu kım ıspatlayabilirsokaktan toplanan 3-5 kısının bız fenerbahceyız demedigi ne malum bunları ıspatlayamadıgınız surece böle biseye birilerinin inanmasını bekleyemezsınız.

bende bi iddada bulunuyorum 10.10.1917de fb nin gs e 10 atmadıgının aksını ıspat edebilirmisin???
[/b][/quote]
sanırım bu konudaki iddialar son bulmalı olaya güzel bi yorum getirmişsin

lfp20

lfp20

Üye
neyi tartışıyorsunuz anlayamadım alex simi? yapmayın arkadaşlar bi duyan olursa rezil olursunuz.
yahu bunu tartışmadan önce bi istatiklere baksanız. alex türkiyeye ne zaman gelmiş kaç maç oynamış ne kadar asist yapmış takıma katkısını bi analiz etseniz heralde tartışmaya gerek duymazdınız. futbolda da amaç gol atmak asist yapmak şov yapmak kazanmak şampiyon olmak değilmi ? alex de sauza da bunların hepsi var 30 un üzerinde gol 40 ın üzerinde asist yaptığı şovlarda cabası. bu tarz bi futbolcuyu tartışmak için önce şapkanı önüne koyup bi düşüneceksin değil mi. sizin 5 - 10 maçta sper star yaptığınız ribery hatırlayın ve alex daha ne yapsın .haksızmıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...