Alex : "Benim futbolum ortada"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Ekleme: Allah'tan alex koşmuyor bir de koşsa nolacak siz düşünün.

Alex küçük maçların büyük oyuncusudur unutmayın bunu.Güçlü rakibe karşı ne zaman oynayabilmiş.Avrupa maçları hak getire.

Bana kalsa karşılaştırmaya bile gerek yok.Alex kimki kalkıp onla bir futbolcuyu karşılaştıracağız.

Ama illaki devamlılıktan bahsediyorsanız.Her maçta oynayıp 3 maç iyi 7 maç kötü oynayan oyuncuyu değil 2 maç oynayıp 2 maç yatsada (ki öyle birşey yok.Yok sakatmış yok şöyleymiş yok böyleymiş.) oynadığı her maçta iyi performans sergileyen oyuncuyu tercih ederim.

Lincoln herşeyiyle futbolcu.Birazcık liderlik vasfı eksik.Hagi dende tek eksik yanı o bence.

Herkese iyi forumlar.

Salihyet

Salihyet

Üye
"Alex küçük maçların büyük oyuncusudur unutmayın bunu.Güçlü rakibe karşı ne zaman oynayabilmiş.Avrupa maçları hak getire."
bütün avrupa maçlarına bakabilirsiniz.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
"Alex küçük maçların büyük oyuncusudur unutmayın bunu.Güçlü rakibe karşı ne zaman oynayabilmiş.Avrupa maçları hak getire."
bütün avrupa maçlarına bakabilirsiniz.

:kop:

Alex in nesine bakabilirsinki Avrupa Maçlarında adam piyasadan kayboluyo sahada :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaan Gs maçlarını yani derbiler için küçük maç mı diyorsun?

Tamam ben sustum. Alex küçük maçların büyük oyuncusu kaan. Gs maçının büyük oyuncusu.

Hade eywallah son mesajımdı bu.

Lincoln, Lincoln ne diyim ki. Kral lincoln ağa lincoln. Aman dikkat ricoya da böyle diyordu beşiktaşlılar. Şuanda ne biliyoruz hepimiz :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
son anderlecht maçlarına bakabilirsin ..
şampiyonlar ligi maçlarını youtube dan izleyebilirsin. söylediklerin çok ilginç ...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Son mesajım bu konuya.

Lincoln le Alex i kıyaslamak Alex i onurlandırmaktır.

:locked:

Salihyet

Salihyet

Üye
bu konuyu sezon sonu konuyu hortlatmayan salih bu siteye bi daha post atmayacak ;) :locked:

wolfmanilker

Üye
bana göre alex daha iyi bi istatistiklere bakın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alex neler yapmış araştırın..Boş konuşarak birşey elde edilmez göz var nizam var...Lincoln dediğiniz adam brezilya milli takımında yok avrupada yok türkiyede yok..Ne var elde var 0.

Alex alex alex.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt