aldatmak erkeğin doğasında varmıdır?yorumlar lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavis45

mavis45

Üye
sevmeyen erkek aldatır bence

iremm

iremm

Üye
ne yapalım bizde gereğini yapıyoruz :box sürünüyolar sonradan ama ne fayda dewam etsinler bakalım ;)

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
ne yapalım bizde gereğini yapıyoruz :box sürünüyolar sonradan ama ne fayda dewam etsinler bakalım ;)

walla sürünüp sürünememe konusu kişiden kişiye değişir ve erkekte sonucuna katlanabiliyorsa yapsın yada yapmasın .ha bu arada aldatmayan erkek yoktur en uyuzu bile bi şekilde aldatır...

NOT:aldatmak sadece yatakta olan değildir.:)

toprakumit

toprakumit

Üye
:nono: Aldatmak Etik kurallarına göre uygun değil :nono:

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
toprakumit

toprakumit

Üye
yaptığı sanılıyor....

iremm

iremm

Üye
walla sürünüp sürünememe konusu kişiden kişiye değişir ve erkekte sonucuna katlanabiliyorsa yapsın yada yapmasın .ha bu arada aldatmayan erkek yoktur en uyuzu bile bi şekilde aldatır...

NOT:aldatmak sadece yatakta olan değildir.:)

ben suana kdr aldatıpta sürünmeyen erkek görmedim sürünmekten kastım illaki dier ilişkide olduğu kişinin öğrenmesi değil bazen birlikte olduğu kişi yani birlikte aldatanda süründürüyor erkeği ;)

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
ben suana kdr aldatıpta sürünmeyen erkek görmedim sürünmekten kastım illaki dier ilişkide olduğu kişinin öğrenmesi değil bazen birlikte olduğu kişi yani birlikte aldatanda süründürüyor erkeği

ewet o konuda sana katılıyorum. olabiliyor sonraki birlikte olduğun kişiden zarar görebiliyorsun.

ama genelde erkekler diğer ilişkisini kesmeden gündelik aldatmalar yaparlar yani kaçamak.
bunu kendimden biliyorum...;) bu bağlamda daha sürünmedim hiç inşallah böyle birşey olmaz zaten silerim hayatımdan kafaya takmak dil dökmem.çünkü hiçbir bayana kendimi kaptırmadım yada sevmedim...;)

DefectoR

Üye
siz hiç empati kurdunuz mu?

DefectoR

Üye
empati kurmayı gerektirecek bi durum yok bu tamamen erkeğin yapısıyla alakalı bi durum erkekler böyle ne yapalım:)
"Erkekler" diyerek kendini o grubun dışına alıyorsun gibime geldi? neyse özetle şunu söylim benim bi ferrarim var ise ben şahine binmem... ;)

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
"Erkekler" diyerek kendini o grubun dışına alıyorsun gibime geldi? neyse özetle şunu söylim benim bi ferrarim var ise ben şahine binmem...

erkekler diyerek genel konuştum. ve ayrıca herkesin ferrarisi yok ve ayrıca bal yiyen baldan usanır. ve ayrıca kimse ferrariyi bırakıpta şahine binmiyor genelde aynı sınıfta oluyor...;)

DefectoR

Üye
erkekler diyerek genel konuştum. ve ayrıca herkesin ferrarisi yok ve ayrıca bal yiyen baldan usanır. ve ayrıca kimse ferrariyi bırakıpta şahine binmiyor genelde aynı sınıfta oluyor...;)
senin adına üzüldüm :) benim bi ferrarim var ;)

DefectoR

Üye
benim ferrarim yok falan demedim bende ferrari çok hemde 1 haftadan fazla binmem ferrariye:kop:
o halde o ferrari daha 1 haftası dolmadan bi hacı murata gider sende ferrarime biniyom dersin ;) başın göğe erer ama hacı murat ferrariyi senden almıştır da senin haberin olmaz... sonra da ona müstahaktır derler... senin arabayı da o saatten sonra bi çift boynuz paklar :)

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
o halde o ferrari daha 1 haftası dolmadan bi hacı murata gider sende ferrarime biniyom dersin başın göğe erer ama hacı murat ferrariyi senden almıştır da senin haberin olmaz... sonra da ona müstahaktır derler... senin arabayı da o saatten sonra bi çift boynuz paklar :)

benim hayat felsefemde aşka sevgiye pek yer yoktur bindiğim ferrariyi sevmem amaç ihtiyaçı karsılamaktır.yani ferrariyi hevesim geçince terk ederim işim olmaz bidaha.;)

DefectoR

Üye
benim hayat felsefemde aşka sevgiye pek yer yoktur bindiğim ferrariyi sevmem amaç ihtiyaçı karsılamaktır.yani ferrariyi hevesim geçince terk ederim işim olmaz bidaha.;)
sendeki de ne şöför"cük"müş ya imrendim doğrusu :) demem o ki sen ferraride haftanı doldurmadan o zaten hacı murata gitmiştir ;)

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
sendeki de ne şöför"cük"müş ya imrendim doğrusu :) demem o ki sen ferraride haftanı doldurmadan o zaten hacı murata gitmiştir ;)

şöför"cük:) öyle bi şansı yokki.usta şöförler aracını iyi kullanır.ve kaptırmazlar.ama acemiyse kaparlar.yanında alırlar elinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt