aldatmak erkeğin doğasında varmıdır?yorumlar lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
aldatmak erkeğin doğasında varmıdır?yorumlar lütfen
bence kendi yorumum her erkek mutlaka ne yazık ki yapıyor !!!!!:huhu:

omayra

Üye
Bu tarz konuları gereksiz mesajlarda tartışıyoruz. :)

canturgay

canturgay

Üye
yapmam diyen yalan söyler .. yapmayan yoktur bence fırsat bulamayan vardırr..:ehe

derya_demet

derya_demet

Üye
bencede çoğu erkek yapıyor yapamayanda emınım karısından korktuğu için yapamıyordur...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
eğer kadın fark etmiyorsa hak etmiştir...ilgisiz davranılan erkek aldatır

CEREN

CEREN

Üye
eğer kadın fark etmiyorsa hak etmiştir...ilgisiz davranılan erkek aldatır
bence hiç alakası yok yanlış bi düşünce ilgisizlikle alakası yok
belkı biraz ağır olcak ama erkeklerın çogu kendi egolarını tatmın etmek için yapıo ama kaybeden de onlar oluyor hele bazıları sonradan kapıda kul köle oluyor ama tabiki iş işten gecmiştir giden gitmiştir gittiği günde bitmiştir bence... ;)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bence hiç alakası yok yanlış bi düşünce ilgisizlikle alakası yok
belkı biraz ağır olcak ama erkeklerın çogu kendi egolarını tatmın etmek için yapıo ama kaybeden de onlar oluyor hele bazıları sonradan kapıda kul köle oluyor ama tabiki iş işten gecmiştir giden gitmiştir gittiği günde bitmiştir bence... ;)
haklısın ama o gruptaki erkekler kansız olduğundan...ben onları adam yerine dahi koymam...yorum yapmaya değmez...iii erkeklerin adını batırıyorlar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
maşallah kadınlar sütten çıkmış ak kaşık :islik

leiche

leiche

Emekli Yönetici
madem öyle bende erkekler hakkında birşey söyliyeyim.
eğer erkek aldatıyorsa suç tamamen kadınındır :kac:

istisnaları var elbette ama istisnalar kaydeyi bozmaz :nargile:

neyse beni çıkmam lazım size ii tartışmalar ve hoş sohbetler

CEREN

CEREN

Üye
kaç bakalım sanada ii günler senınde dediğin gibi istisnalar hariç:oke:

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
doğasında falan yok bence..
seven insan aldatmaz kadın içinde erkek içinde aynı..

derya_demet

derya_demet

Üye
soru erkekler üzerine sorulduğu için onların üzerine yorum yapılıyor... aldatan sadece erkekler değil ama çoğunluk erkekten oluşuyor bence..bazıları sadece kendi zevki için bazıları ise evdeki huzursuzluktan kadının dırdırından kaynaklanıyor..ben hayatımda karımı hiç aldatmadım diyen erkek yalan söylüyordur..

iremm

iremm

Üye
erkekler!!! fırsat bulsalar hmn kaçırmaya gelmez bencede erkeklerden aldatmadım dien varsa yalan! sonradan sürünüyorlar ama ne fayda ama suç kadında yüz vermeyecek :sopa:

brz feminist bir yaklasım oldu ama neys...:ehe

*esra_r*

Üye
"aldatma" eylemini erkeğin doğasına atfetmek büyük haksızlık olur. bence burda genelleme yapmak yanlış . kendini bilen insan aldatmaz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tüm erkeklerle bağdaşlaştırmak yersiz ve yanlış bence ;)

kyoman

kyoman

Üye
DiaBLoS™;935740' Alıntı:
Tüm erkeklerle bağdaşlaştırmak yersiz ve yanlış bence ;)
Katılıyorum arkadaşa..
Tüm erkekleri aynı kefene koymak yanlış. Aldatmak çok kötü birşeydir.. Size saçma gele bilir ama bana göre Bir kadın erkeğini aldatıyorsa veya bir erkek kadınını aldatıyorsa namusunu iffetini hiçe saymışşş olur.. Eğer aldatacaksan boşan herne haltı yiyorsan yap... Çıkıp günü farklı kadınla veya erkekle geçirip geceni kocan veya karınla geçirmen çok kötü bir şey...

Salihyet

Salihyet

Üye
doğasında falan yok bence..
seven insan aldatmaz kadın içinde erkek içinde aynı..

kesinlikle katılıyorum ;) seviyorsan aldatmassın !
Aldatıyorsan; ya sevmiyorsun ya sevmeyi bilmiosn yada değerini bilmiosundur.. ama her ne olursa olsun suç aldatandadır, aldatan "daldan dala" olmuştur ve suçludur benim için ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt