enigma
Üye
amin kardeşim amiiinnallah herkese adam akıllı birisini nasip eylesin ki derdini anlatmasınıda anlamasınıda bilsin. en önemlisi sadık olsun kıymet bilsin.
van_hoijdonk
bende kardeş Allah korusunbütün arkadaşlarımız için allah korusun diyorum....
üzüldüm be abiBirde şu var. Her şey apaçık ortada. Yakalamışsın mesajları falan hala açıklayayım dinle diyorlar. Sonrasında telefonu kapatırsın 10 gün açmazsın. Ağlar durursun tek başına resimlerini yakarsın sende neyi varsa atarsın. Unutmuşsundur artık acıyı günler geçmiştir aradan geçen 6 ayın sonunda bir gün cafede ansızın karşına çıkar ve hala o konuyu açıklamak istediğini söyler sana.
Cevap kısa ve net. O gün attığım tokat yeterli gelmedi sanırım der ve çeker gidersin...
Bu da yaşadığım kısa bir olaydı paylaşmak istedim.
bu benimle o kız arasında olan birşey değil ALLAH la benim aramda olan bişey.
siz ne derseniz deyin aşk bir oyundur.
dedim ya daha anlamlı bı t anım yok için aşk için ortada herkes..kafasındakini aşk sanıyor..ve bu nedenle gercekten yasadıgını düşünüyor...
bnde onu anlatmaya calısmıstım zatenherkes kendındekını yasar
herkes kafasındakini düşünmeden yaşarsa bişi yaşayamaz, yaşamamış olur ki...
herkes kendi dünyasındaki aşkı yaşıyo ve çoğu kişi de halinden memnun ve mutlu...
aşkı kafanda oluşturmadan, kalbinde hissetmeden yaşayamazsın...
başkasının anlatımıyla da yaşanmaz... bunu yaşayarak çözüyor zaten aşıklar...
kesinlikle sana kızmıyorum hatta böyle düşünüyor olman hoşuma bile gitti amaaaaaa
şunu diyeyim benim oyun dediğim şey gönül eğlendirmek değil !!! dalga geçmek değil !!! boşa kürek çekmek değil!!! benim demek istediğim sonuna kadar kendin olursan bu dünyada hiçkimseyle anlaşamazsın bunun içinde onun hoşuna giden tavırları bir deste gül gibi verirsin ama gülün üstünde senin isteklerini beyan eden küçük sevimli bir kart olmalıdır. oyun dediğim şey onuda mutlu etmek kendinide mutlu etmek için fazladan bonus kazandıran hal , hareket ve tümce gruplarıdır. bu arada yaşımın 26 olması ve doyumsayarak yaşadığımdan dolayı hertürlü aşkı (iyi-kötü) yaşadım eeeee evlilik çağıda yakın kimseyi kaybetmek yada bu konuda hata yapmak istemem benim için en önemli mevzu budur ve işten bile önemli şuan için. zaman içerisinde bana hak vereceksin tabiki beni hatırlarsan
sen hiç duymadın mı ? "aşk oyunu" dendiğini"
Konu aldatılmak,haliyle aldatılmak olunca insana düşüncesi bile koyuyo. Ancak, ilişkiye hiçbir zaman kesin gözüyle bakmayacaksın herzaman politik olacaksın ve aşk oynunu sürdüreceksin. derken burada da aldatma söz konusu değil mi? Allah'ın isteyene Akıllı birisini vermesi, verilen kişinin sadık olması beklenirken acaba sadık olmasını beklediğimiz kişiye de bizim sadık kalmamız gerekmez mi? Yoksa konuyu Ben mi eksik algıladım?woowww diyorum valla. acayip lafmış gerçekten şairane O gün attığım tokat yeterli gelmedi .
benim öğrendiğim şey ilişkiye hiçbir zaman kesin gözüyle bakmayacaksın herzaman politik olacaksın ve aşk oynunu sürdüreceksin. en sağlam ilişkiler, evlilikler 25 yıl sonra bile bitebiliyor. allah herkese adam akıllı birisini nasip eylesin ki derdini anlatmasınıda anlamasınıda bilsin. en önemlisi sadık olsun kıymet bilsin.
van_hoijdonk
evet, bir kadının saçlarını durduk yere kızıla boyatması ilişkisinden memnun olmadığı anlamına gelir ama diğer söylediğiniz belirtileri gösteren bi kadına aldatıyor diyemeyiz, kusura bakmayın çok mantıksız buldumALDATAN KADIN NASIL ANLAŞILIR
"Aldatırım ben aldanmam" diyenlerden misiniz? Yerinizde olsak hiç de o kadar emin olmazdık. Malum devir değişti, hatta Çelik bile değişti. Olmadık durumlarda kalmak, gardropta ofisten bir arkadaşınıza rastlamak istemiyorsanız ipuçlarımıza kulak verin, yetinmeyin bir yerlere de not edin.
• Sarışın olan sevgiliniz ya da eşiniz akşam eve kızıl
gelirse.
• Düşünceli bir halleri, anlamlandıramadığınız tuhaf bir çekicilikleri varsa.
• Her yemeğe gittiğinizde "Saçım nasıl, zayıf görünüyor muyum?" gibi canınızı sıkan soruları, yerini "Brad Pitt ne tatlı değil mi? İşte neler olup bitiyor?" gibi sorulara bırakmışsa.
• Yatmadan önce "Ballı süt ister misin?" diye soruyor, ya da sabah kalktığınızda almanız gereken vitaminleri elinize tutuşturuyorsa.
• Size aldattığı kimseden edindiği bilgileri anlatmaya başlarsa. Hiç anlamadığı borsadan, motor sporlarından söz açarsa.
• "Seks yapmayalım bu akşam sarılıp uyuyalım." diyorsa.
• Pamuklu pazar külotlarının yerini dantel g - stringler almaya başladıysa.
• Akşamları, "Hayatım arkadaşım intihar etmek üzere" diye evden aniden fırlıyorsa.
• Orgazm ahkamları kesmeye başladıysa.
Hemen pılı pırtıyı toplayıp uzamanın vakti ufaktan gelmiş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?