Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alarm kurma sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
halila_orak
Üye
Konu Sahibi
alarm kurma sorunu
beyler ben tlf dan alarm kuruyorum ve tlf kapatmak istiom ama bu sefer de alarm calmiyor sizde de bole mitlf [samsung gio]tsklerrr
baranselona
Üye
androidde telefon kapalıyken alarm çalmıyor.
DYNAMIXX
Üye
aynen kapalıyken çalmıyor telefona binlira para say kapalıken alarım çalmasın ne kadar mantıksız gtü bklu 3310 bile kapalıyken açlıo
muharrem19811
Üye
evet niye böyle bu sorun anlamadım 1400 tl verdim yanına 2 tllik çin malı masa saati aldım onla uyyanıyom işe
DYNAMIXX
Üye
ben telefonu kapatmıyorum kimse aramasın die mecbur uçak modu.. sanki onun kapalıyken çalmanın bi ayarı vardı die hatırlıorm. yada yanlış hatırlıyo giibyim
ben de samsung calıyor gibi duydum galaxy s kuzende var tam ne model hatırlamıyorum ama öyle demişti sanırım,, bende x10 mini var oda aynı, sorunlu 2.1 sürüm var acaba sürümle alakalı olabilirmi... gerci bu gün acıktı yine calmadı snaırım allahdan w810i var o da cakı gibi sağlam orjinal, o böyle işlerimi görüyor,, aslında haksızlık ettim telefona o cok iyi bir cihazdı