TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
lokantadaki garsonluk benzemez derkenhacı hem alanyada işi bulmuşsun hemde disco bide soruyorsun yabancı dil gerekli mi diyeartı o iş lokantadaki garsonluğa benzemez arkadaşım haberin olsun.
dayımı aradım sordum orda dedi garsonlar sana hesabı getirir sen müşteri ile ilgilenmezsin sadece hesabın iyi olsun hata yapma dedi.Torpilliysen yabancı dil bilmene gerek yok bence
Sadece yazın 4 ay öyle alıyor sonra azalıyor o miktar. Sonra haftalık 500 tl filan oluyor işte.haftalık 1000 tl mi dedin
ben kasiyer olarak gidiyrumBence Az Bucuk Bir Inqilizce Bilmen Iyi Olur Senin Icn-in .. Daha Fazlasini Bilsen Daha Daha Iyi Olur ..
Ben Calistim Antalya'Da Hotelde Bir Sure .. Yabancilar Birsey Soylediklerinde Gibi Yuzune Bakmak Istemiyorsan ..
Suren Varsa 3 Gun Bile Inqilizce Calis .. Yoksa Is Guzeldir .. Barmenlik Guzel Istir (Bence) .. Kacirma Bu Isi ..
Turkiye Sartlarina Gore Maasida Iyi .. Calisma Surende Iyi .. Git Calis ..
Oqlum Bak Gittt .!
bende öyle düşünüyorum ama ordaki herkes alman? ingilizce mi çalışsam almanca mıIyi iştir.. İngilizce geliştirmek istiyorsan hemen küçük bir klavuz al ezber yap.... Kelime haznen gelişsin...
Evet abi haklısın birde hata yapmamak lazım.dil senin icin cok onemli degil iş de kolay yaparsin merak etme sadece kasanin başindan ayrilmiycan o kadar
Haram derken ben orda sadece kendi emeğimle çalışıyorum bunun neresi haram?Disco sahibi ben miyim? başkalarının hakkını mı yiyorum?Ben orda sadece işciyim.Haram yerde kazanilan para yine hayir.getirmez ya karismiyim azar yeriz sonra. Bana kalirsa dil lazim hemde iyi bir.seviyedeama dedikleri gibi torpil varsa sorun yok
Abla ama ben daha lise 4 ü yeni bitirdim.Daha üniversiteye gidecem yaz tatili için bana biraz para çıkar birde galaxy s3'ümü almaya yardımcı olur bence 1200 Tl bana göre çok uygun.Dile gelince haklısın her ne kadar masa başıda olsa müşteri ile sıkıntı olabilir.o para az ama azzcık ing ilerletrsen daha ıyı olur kolay ıs zaten hesap gelıyo karşına sen sade para alcan eylencede cabası hemen git derım
Evet abi haklısın birde hata yapmamak lazım.
- - - Eklendi - - -
Haram derken ben orda sadece kendi emeğimle çalışıyorum bunun neresi haram?Disco sahibi ben miyim? başkalarının hakkını mı yiyorum?Ben orda sadece işciyim.
- - - Eklendi - - -
Abla ama ben daha lise 4 ü yeni bitirdim.Daha üniversiteye gidecem yaz tatili için bana biraz para çıkar birde galaxy s3'ümü almaya yardımcı olur bence 1200 Tl bana göre çok uygun.Dile gelince haklısın her ne kadar masa başıda olsa müşteri ile sıkıntı olabilir.
Tartışma çıkmasın tabi ama bilmem ben orda emek verecem ama sonuçta ben kendi paramın haram olduğunu düşünmüyorm.tEşekkürler yinede görüşürün için.
O şekilde değil yanlış anlıyorsun. Sonuçta haram kazanan onlar sende kazanılan o haram paradan alacaksın maaşını , sadece dine göre doğru değil bunu söyledim tartışma çıkacaksa susayım ben sadece olanı söylemek istedim karar senin elbette
Tartışma çıkmasın tabi ama bilmem ben orda emek verecem ama sonuçta ben kendi paramın haram olduğunu düşünmüyorm.tEşekkürler yinede görüşürün için.
Fetullah sen misin?Nasılsın yaw amerika nasılD bol bol kucak dansı yaptırıyon demi cakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?