Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alanyaspor 3 Fenerbahce 10
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem
Üye
Niye siz gariban takımlara acıyomusunuz? o gariban dediğin takımlar sizi ağlattı
DiaBLoS
Admin
1 kere ağlarız 10 kere seviniriz nede olsa galatasaray var
evet her zamanki gibi şans faktörü ne denebilir ki başka açıklaması mı var...Keza uefa da da oyle Ligde de öyle son dakika golleri.. acaba nereye kadar
O oyunlarınızı fenerbahce macında görelim birde o şansları bizim macımızda gösterin Gariban takımları etkı altına alarak hakem faktoruyle tabiki oluyor bu dönmece işler ama fenerbahce macında neden böyle şeyler olmuyor çünkü boyaları ortaya çıkıyor.
------------Not: Fenerli arkadaşlar o kadar dağıtmışsınız ki konuyu hangisi cevaben yorum yazcağımı şaşırdım
bende boşuna uğraşmıyım bi taş atayım kuyuya dedim...
Leo_Labrador
Üye
Konu Sahibi
ayrıca sıvas sıvas dıyorlardı ne oldu sıvas fıs cıktı
Bu saçma zihniyete kıL oluyorum...
10 goL Atan Takımın Gol yememesi için karşıdaki takımın Beşiktaş gibi oLMASI lazım ...
Full atak oynayan Bir Fenerbahcenin GoL yememe İhtimali 0 Dır. Hele Bide o Mal 3. kaleci yoqmu ...
delrico
Emekli Yönetici
bence fbnin alanyaspora 10 gol atması önemli deil önemli olan alanyasporun fbye 3 gol atması hemde fenerbahce as takımla sahaya cıkarken........