Alanyaspor 3 Fenerbahce 10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
Alanyaspor 3 Fenerbahce 10
bu skora aslında ovunmek haksızlık olur cunku onumuzde alanya takımı vardı gercekten oyuna agırlıklarını koyamasalarda taktıksel anlamda mukemmel oynadılar

Sizlerın dusuncelerı neler bu konuda?

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
en sn 3_1 galiba ilk yarı alanya iyi oynuyodu.tabi küçük brezilya karşısında ne kadar dayanabilirki.yinede tebrik etmek lazım başarılar diliyorum....

kurt bey

kurt bey

Üye
ben attığı 10 golden ziyade yediği 3 gole bakarım arkdaş. tebrik ederim alanyasporu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
3 gol nası yedi yaw alanyadan:ehe
ama 10 tane de attı:alkis

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Gerçekten farklı bir skor olmuş.

Alanyalı futbolcuların halini düşünmek bile istemiyorum.

Fenerbahçe'ye 3 gol atmışlar oda bir başarı. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahceye 3 gol attılar:) dogru ama gollere bakalım bir:D Olmayacak cinsten:D

Sizde amma acımazsınız be bırakında okadar atsınlar izin versinler:D aaa değil mi..

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Gerçektende Alanya'nın Tarafından Bakılırsa Helal Olsun Yani...3 Gol Atmışlar Daha Ne Olsun:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yediğimiz 3 gole bakıyorlarmış, atan kim ? Alanyaspor.
Acaba bunu söyleyen arkadaşların takımı (Galatasaray) toplamda 3 golü fenere kaç maçta attı? Son maçları sayalım.

Bu sene 0, geçen sene (hatırladığım kadarıyla) 1 ve 0. Önceki seneyle beraber toplarsak 3 ediyor. ;)

Kurtoğlu bırak alanyayı falan ;)

weyselaysel

weyselaysel

Üye
büyük başarı alanyanın fenere gol atması hemde 3 adet......

kurt bey

kurt bey

Üye
Acaba bunu söyleyen arkadaşların takımı (Galatasaray) toplamda 3 golü fenere kaç maçta attı? Son maçları sayalım.

Bu sene 0, geçen sene (hatırladığım kadarıyla) 1 ve 0. Önceki seneyle beraber toplarsak 3 ediyor. ;)

sen nie galatasarayı katıyonki şimdi maçı alanyasporla yaptınız bende bu maçla ilgili fikrimi söyledim. Niye herşieyi Galatasaraya bağlıyonuz farzedinki tarafsız bir görüş ozaman ne diyeceksiniz?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
sen nie galatasarayı katıyonki şimdi maçı alanyasporla yaptınız bende bu maçla ilgili fikrimi söyledim. Niye herşieyi Galatasaraya bağlıyonuz farzedinki tarafsız bir görüş ozaman ne diyeceksiniz?

Nedense şu var galatasaraylılarda. Kendi yapamadıkları işi başkalarının yapmalarına çok seviniyorlar. Mesela Lincoln kadıköye gelecek lafları vardı gelmedi gelemedi her ne haltsa Schalkede zamanında attığı gollerle zamanında yapmıştı var.

E abicim siz yapın görelim. Dolayısıyla alanyanın 3 tane gol atmasına en son yorum yapacak bence galatasaraylılardır ;)

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
bu ara da genclerbırlıgı oftas:3 galatasaray:0 BURSAYA DUA EDINDE 1 GOL ATAMADI BUTUN GSLILERE DUYURULUR..!!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bu ara da genclerbırlıgı oftas:3 galatasaray:0 BURSAYA DUA EDINDE 1 GOL ATAMADI BUTUN GSLILERE DUYURULUR..!!

evet her zamanki gibi şans faktörü ne denebilir ki başka açıklaması mı var...Keza uefa da da oyle Ligde de öyle son dakika golleri.. acaba nereye kadar

FerreT

FerreT

Üye
Kesinlikle katılıyorum bu Beşiktaş ve Galatasaray hep son dakika golleriyle mutlu sona ulaştı bakalım çekirge daha ne kadar zıplayacak

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
bu maçla türkiyenin en gollü maçı unvanı bizim elimize geçti... :D

arslansem

arslansem

Üye

Salih nerdesin???:utan
Galatasaraylıların hatası geçmişe takılıp kalmaktı hani...Geleceğe bakıyoruz biz demiştin...Fenerlilere de bulaştırmış olabilirmiyiz :)

--------------- Ekleme ---------------

evet her zamanki gibi şans faktörü ne denebilir ki başka açıklaması mı var...Keza uefa da da oyle Ligde de öyle son dakika golleri.. acaba nereye kadar
ya niye çekemiyosun sen galatasarayı :D şanlıurfa antebe ve kayseriye çelme takıp berabere kalmasaydı antep ve kayseri beraber çıkacaktı fener grupta kalacaktı...sonuçta 4 maç yapılıyor ne yapalım yani diğer maçın sonucunu?? :oke: biz çıktık mı?çıktık...bitti

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hep öyle oluyor zaten..Uefa da öyle oldu:) aLALALAL bunda bir iş olmalı demi:) oda şans:D Ama bir yere kadar oda fenerbahce macına kadar demi:D

Nazy

Nazy

Üye
Salih nerdesin???:utan
Galatasaraylıların hatası geçmişe takılıp kalmaktı hani...Geleceğe bakıyoruz biz demiştin...Fenerlilere de bulaştırmış olabilirmiyiz :)

Bulaştırmadınız Merak etmeyin...
Konuyu tam olarak kavrıyamadın heralde orada geçmişten değil
Toplam Kaç Yılda Bize Nekadar Gol Atıığınız Yazıyor...
10-3 Yendiğimiz Alanya Bize 90 dakikada 3 gol attı
ama galatasarayın 3 gol atması için birkaç yıl gerekiyor neyazıkki
yani bu geçmiş zamandan örnek verilmesinin sebebi de Galatasaray

arslansem

arslansem

Üye
Hep öyle oluyor zaten..Uefa da öyle oldu:) aLALALAL bunda bir iş olmalı demi:) oda şans:D Ama bir yere kadar oda fenerbahce macına kadar demi:D
Bi yere kadar oluyor ondan sonra yine gözyaşları :) ben yoruldum hatırlatmaktan siz aynı konuyu tekrar etttirmekten yorulmadınız ya
Var var bi iş var...tecrübe.. oyun... biraz da şans...bi de çekememezlik etkisi oluyor tabi ...ilahi adalet :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O oyunlarınızı fenerbahce macında görelim birde:) o şansları bizim macımızda gösterin:) Gariban takımları etkı altına alarak hakem faktoruyle tabiki oluyor bu dönmece işler:) ama fenerbahce macında neden böyle şeyler olmuyor çünkü boyaları ortaya çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt