sen nie galatasarayı katıyonki şimdi maçı alanyasporla yaptınız bende bu maçla ilgili fikrimi söyledim. Niye herşieyi Galatasaraya bağlıyonuz farzedinki tarafsız bir görüş ozaman ne diyeceksiniz?Yediğimiz 3 gole bakıyorlarmış, atan kim ? Alanyaspor.
Acaba bunu söyleyen arkadaşların takımı (Galatasaray) toplamda 3 golü fenere kaç maçta attı? Son maçları sayalım.
Bu sene 0, geçen sene (hatırladığım kadarıyla) 1 ve 0. Önceki seneyle beraber toplarsak 3 ediyor.
Kurtoğlu bırak alanyayı falan![]()
sen nie galatasarayı katıyonki şimdi maçı alanyasporla yaptınız bende bu maçla ilgili fikrimi söyledim. Niye herşieyi Galatasaraya bağlıyonuz farzedinki tarafsız bir görüş ozaman ne diyeceksiniz?
bu ara da genclerbırlıgı oftas:3 galatasaray:0 BURSAYA DUA EDINDE 1 GOL ATAMADI BUTUN GSLILERE DUYURULUR..!!
Salih nerdesin???Yediğimiz 3 gole bakıyorlarmış, atan kim ? Alanyaspor.
Acaba bunu söyleyen arkadaşların takımı (Galatasaray) toplamda 3 golü fenere kaç maçta attı? Son maçları sayalım.
Bu sene 0, geçen sene (hatırladığım kadarıyla) 1 ve 0. Önceki seneyle beraber toplarsak 3 ediyor.
Kurtoğlu bırak alanyayı falan![]()

ya niye çekemiyosun sen galatasarayıevet her zamanki gibi şans faktörü ne denebilir ki başka açıklaması mı var...Keza uefa da da oyle Ligde de öyle son dakika golleri.. acaba nereye kadar
şanlıurfa antebe ve kayseriye çelme takıp berabere kalmasaydı antep ve kayseri beraber çıkacaktı fener grupta kalacaktı...sonuçta 4 maç yapılıyor ne yapalım yani diğer maçın sonucunu??
biz çıktık mı?çıktık...bittiSalih nerdesin???
Galatasaraylıların hatası geçmişe takılıp kalmaktı hani...Geleceğe bakıyoruz biz demiştin...Fenerlilere de bulaştırmış olabilirmiyiz
Bulaştırmadınız Merak etmeyin...
Konuyu tam olarak kavrıyamadın heralde orada geçmişten değil
Toplam Kaç Yılda Bize Nekadar Gol Atıığınız Yazıyor...
10-3 Yendiğimiz Alanya Bize 90 dakikada 3 gol attı
ama galatasarayın 3 gol atması için birkaç yıl gerekiyor neyazıkki
yani bu geçmiş zamandan örnek verilmesinin sebebi de Galatasaray
Bi yere kadar oluyor ondan sonra yine gözyaşlarıHep öyle oluyor zaten..Uefa da öyle olduaLALALAL bunda bir iş olmalı demi
oda şans
Ama bir yere kadar oda fenerbahce macına kadar demi
![]()
ben yoruldum hatırlatmaktan siz aynı konuyu tekrar etttirmekten yorulmadınız ya