DefectoR
Üye
valla yunus balığı falan olabilir bi de panda sürüsü falan düşünebilirim onlarda hoşuma gidiyor... şimdilik tuzlu su ssitemine geçmicem maliyetlidediğin gibi gerçekten başladınmı kurtulamıyorsun. hastalık gibi bişey. hangi tür balıklar almayı düşünüyorsun? düşündüğün balıklar varmı?
yunus düşünürsen gerçekten çok hoş balıklar. ben 3 sene önce japon besliyordum ama pek kesmiyolardı beni. biraz araştırdım ettim. yunus, sarı prenses, iceman aldım. iceman çok hoş değildi bendekiler. yunuslarımla sarı prenseslerim çok güzellerdi ama sarı prenseslerim rahat vermedi yunuslara. devamlı birilerinin yüzgeçlerini filan yiyodu. öyle olunca seçim yapmak zorunda kaldım. ve yunus u seçtim. sarı prensesleride verdim. yunuslarım 3 senede çok hoş oldular. bayağı büyüdüler. şimdi yanlarına snow prenses ve şeker pembe aldım. şimdilik iyi geçiniyorlar. yani diyeceğim gerçekten beslenebilecek en güzel balık diyebilirim yunuslar için. doğru seçim yaparsın. sende zaten tecrüben benden daha iyi. daha iyi bilirsin. iyi yorumlar...valla yunus balığı falan olabilir bi de panda sürüsü falan düşünebilirim onlarda hoşuma gidiyor... şimdilik tuzlu su ssitemine geçmicem maliyetli
sende fenerbahçelisin galiba. ben başta iceman i o yüzden almıştım. kendisi laciverte yakın bi renk yüzgeçleri sarı idi. işte resmievet sarı prenseslerde güzel bi de lacivert bi balık bulsam çok iyi olucak
Bi dükkanın camında penguen yemi bulunur yazıyomuş
Allaha şükür akvaryum hastalığım yok, ztn param da yok bu aralar, olunca direk kaçıyorum
pahalı olan zaten balıklar olmuyo akvaryum vs. mesela ben 1 metrelik akvaryumu 110 YTL ye almıştım. sonra saatte 1 ton suyu çevirebilen dış filtreyi 90 YTL ye aldım. içine 20 kg ye yakın normal kum aldım yunuslar için (yunuslar kumla oynamayı sever) o 30 ytl tuttu. 15 tane balık almıştım yavru sayılır tanesini 3 ytl den. iç hava motoru aldım. ısıtıcı. ampül. filan derken yani bayağı para tuttu. ama bana en pahalı gelen yem oldu. ilk zamanlar artemia kullandım o pahalıydı sonra sera discus kullandım o da bayağı pahalıydı. ama hayvanlarda kolay büyümüyokiyok be ilk başta ufak bi masrafı oluyor büyük para akvaryum balıklar ucuz sonra büyümesini bekleyeceksniz
baştada dedimya bu bi hobi değil hastalık yani. cidden kendimi bayağı kaptırdım bensen baya kaptırmışsın kendini
ne güzel
15" bi monitörü çö kutusuna çevirmiştim içindeki tüpü çıkarıp.Defektor sen bi ara bilgisyara ekranından akvaryummu yapmıstın... ? yoksa cop kutusu muydu.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?