YsF_90
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi akvaryumum bile yok bırak hobiyi...
bende küçük bitane var içinde 3 tane balık var adlarınıda bilmiyom 3 aydır ole duruyolar hiç bi büyüme falan yok
benimki kalitesiz balıklardanhttp://www.maxicep.com/belgesel/ayrintilariyla-tatli-su-canlilari-146539.html
buraya bak belki burdaki cinslerden biridir
eğer ordakilerdense kaliteli balıklardır.
hiç canlı doğuran balık beslemedim ama arkadaşlardan dolayı tecrübem var. ampul iyi. vitaminli yem yapımından kastın hazır olmayıp kendi yaptığın yem ise hazır yemlerin hepsinden iyidir tabi. hiçbir hazır yem tutmaz kendi yaptığını. istersenizde bende bir yem tarifi var verebilirim.bende war 10 tane aykuyruk kılıç balığı ve çöpçü balıkları. vitaminli yem yapımı için ne diyorsun bemix ampul ile?
dediğin gibi gerçekten başladınmı kurtulamıyorsun. hastalık gibi bişey. hangi tür balıklar almayı düşünüyorsun? düşündüğün balıklar varmı?ilk akvaryumumu 92 yılında almıştım 98 den itibarende akvaryum ile ilgilenmedim geçen sene kendi ofisime küçük bi akvaryum aldım ama yine de sarmadı evime büyük bi akvaryum aldım boş akvaryumun maliyeti bana 1,500 ytl ye mal oldu arıtma sistemi ile beraber... Şimdi havaların biraz soğumasını bekliyorum balıklar için
hiç canlı doğuran balık beslemedim ama arkadaşlardan dolayı tecrübem var. ampul iyi. vitaminli yem yapımından kastın hazır olmayıp kendi yaptığın yem ise hazır yemlerin hepsinden iyidir tabi. hiçbir hazır yem tutmaz kendi yaptığını. istersenizde bende bir yem tarifi var verebilirim.
bu tarifi internette gezinirlken bulmuştum. hiç denemedim ama bi arkadaşıma tavsiye ettim güzel bi yem olduğunu söyledi. neyse tarifi vereyim:yok ben hazır etli yeme bemix ampul ile vitamin takviyesinden bahs etmiştim. ama madem konusu geldi ver bakalım bir tarif daha sağlıklı olur böylece. bu arada balıklarım ay kuyruk klıç balığı çöpçü vs. ona göre tarif ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?