Akvaryum hakkında 1-2 soru - yardım - genel sohbet tarzı birşey :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Akvaryum hakkında 1-2 soru - yardım - genel sohbet tarzı birşey :)
arkadaşlar önceden besliyordum uzun süre ara verdim şimdi yine besliyorum sarı prenseslerim var daha yavrular akvaryumda 60 lt su var hava motoru 7/24 çalışıyor ısıtıcıyı çalıştırmıyorum havalar oldukça sıcak zaten eski bilgilerime dayanarak suyu doldurdum 3-4 gün beklettim sonra koydum balıkları 1 hafta oldu gayet sağlıklılar maşallah büyüdüler bile ama bu tuz olayı varmış bir de suyu ne kadar zamanda bir ne kadar değiştirmeliyim ? :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
yokmu balık besleyen ? :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben besliyorum akvaryumda kaç tane balığın var :) Benim akvaryum 10 lt su alıyor hava motoru yok bir şey yok doğal ortam japon balıklarım var 2 tane 1 ay oldu suyu değiştirmeyeli hala su tertemiz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
japonlara hiç birşey olmaz mantar olmadıkça :D

bende sarı prenses var 4 tane 1 tanede vatoz :)

tatar_c_altı

Üye
tuz olayı su değistirdiginde at yarım çorba kaşığı falan 10 günde 1 de %30 şu değişimi yap not: tuzu iyice erit öyle ati

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

tatar_c_altı

Üye
sifonla dip çekim yap kardeş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
sifonla dip çekim yap kardeş.

o nasıl yapılıyor bir de bu balıkları boğacam en sonunda ufaklar zaten sürekli saklanıyorlar geçende taşları oyup yer yapmışlar arıyorum yoklar bir tanesi hep hava motorunun arkasında duruyor kaç gündür neden böyle yapıyorlar hasta diye düşünüyorum ama yok yem atınca canavar gibiler hemen bitirip saklanıyorlar prenseslerin doğası öyle ama bu kadarı normalmi :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
15 tane balık var akvaryumda bazıları ufak büyük yemleri yiyemiyor onlara toz yem atıyorum bir de büyük yemlerden atıyorum geçen gün bir tane yunusum öldü acaba yemden dolayımı açmı kaldı ya da çokmu yedi noldu anlamadım hemen suyu değiştirip tuzladım günlük ne kadar yem vermek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...