silop_kms
Üye
recebin yetmedği yerlerde bana özel msj atarkta sorulara cevap alabilirsiniz japondan discusa kadar geniş bir balık üretimhanem var.
teşekkür ederim şu ana kadar yetersiz kalmadım(kendimce
) ama gerektiğinde sanada danışırız
recebin yetmedği yerlerde bana özel msj atarkta sorulara cevap alabilirsiniz japondan discusa kadar geniş bir balık üretimhanem var.
) ama gerektiğinde sanada danışırız
bişey değil ne demek...teşekkürler

aslında cıchlıd en iyi kendi türüyle yaşar ama en barışçıl türlerinden seçip köpek balığıyla dene derim genede belli olmaz cıchlıd bu çatışma çıkabiliryeni akvaryum yaptırdım yeni hevesim chiklet ama köpek balığıyla beraber yaşarmı acaba?

sen bilirsin derim ki cıchlıdleri küçük al daha iyi anlaşırlar...o zaman sadece ikişer adet alıp denemek lazım siyah zebrayla deniyecegim

akvaryumun suyunu tamamen değiş çok hijyenik bir şekilde temizle daha sonra su ekle boş olarak bir kaç gün çalıştır düzen kurulsun daha sonrada suya kaya tuzu ekle(50lt:1 çay kaşığı) balıkları bu süreçte yavru akvaryumunda veya bir kapta ilaçlı suda beklet...japon balığımın apzı parçalandı karnı görünüor ne kadar dır serabactopur die bi kullanıorum geçmior diğerinin de yüzgeçleri çürümeye başladı ne yaptıysam durdaramdım hasatlığı en kısa zaman da cewap weriseniz sewinirim

amerikan zebra derken herhalde zebra, malawi cıchled'i demek istedin;hayır erkeği olmadan yumurta dökmez...herkesse slm benim bir sorum olacaktı disi amerikan zebralar erkek olmadan yumurta dokermi
simdiden sagolun
tamam anladım ama erkeği olmadan yumurta dökmez hangisi döker ki? değil mi?....amerikan zebra derken herhalde zebra, malawi cıchled'i demek istedin;hayır erkeği olmadan yumurta dökmez... hayır amerikan zebra cabuk ürüyenler siyah cizgili

olabilir ama kesin değil çünkü başka sebep de olabilir eksik veya yanlış yaptığın birşey...benim akvaryumum 15l flm 2tane zebra balığıaldım 3 günde öldüler acaba akvaryumu küçük diyemi ödlürler

olmaz mı yaw olur tabii uzun süre kapalı tuttuysan ve de su eski ise olur dikkatli ol bende rahatsız oluyordum sesden ama ne yaparsın...oksijen motorumu filitreseimi ne onu fazla açmıyorum ses yapıyo uyutmuyo ondan olabilir dimi