Akvaryum Dünyası İle İlgili Tüm Sorularınızı Buraya Yazın, Cevaplayalım

Sponsorlu Bağlantılar

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
recebin yetmedği yerlerde bana özel msj atarkta sorulara cevap alabilirsiniz japondan discusa kadar geniş bir balık üretimhanem var.

teşekkür ederim şu ana kadar yetersiz kalmadım(kendimce:)) ama gerektiğinde sanada danışırız:oke:

mehmet_69

Üye
teşekkürler

akula

akula

Üye
yeni akvaryum yaptırdım yeni hevesim chiklet ama köpek balığıyla beraber yaşarmı acaba?

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
yeni akvaryum yaptırdım yeni hevesim chiklet ama köpek balığıyla beraber yaşarmı acaba?
aslında cıchlıd en iyi kendi türüyle yaşar ama en barışçıl türlerinden seçip köpek balığıyla dene derim genede belli olmaz cıchlıd bu çatışma çıkabilir:)

akula

akula

Üye
o zaman sadece ikişer adet alıp denemek lazım siyah zebrayla deniyecegim

sefa_5858

Üye
japon balığımın apzı parçalandı karnı görünüor ne kadar dır serabactopur die bi ilaç kullanıorum geçmior diğerinin de yüzgeçleri çürümeye başladı ne yaptıysam durdaramdım hasatlığı en kısa zaman da cewap weriseniz sewinirim

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
japon balığımın apzı parçalandı karnı görünüor ne kadar dır serabactopur die bi kullanıorum geçmior diğerinin de yüzgeçleri çürümeye başladı ne yaptıysam durdaramdım hasatlığı en kısa zaman da cewap weriseniz sewinirim
akvaryumun suyunu tamamen değiş çok hijyenik bir şekilde temizle daha sonra su ekle boş olarak bir kaç gün çalıştır düzen kurulsun daha sonrada suya kaya tuzu ekle(50lt:1 çay kaşığı) balıkları bu süreçte yavru akvaryumunda veya bir kapta ilaçlı suda beklet...:oke:

dark_street

Üye
herkesse slm benim bir sorum olacaktı disi amerikan zebralar erkek olmadan yumurta dokermi
simdiden sagolun

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
herkesse slm benim bir sorum olacaktı disi amerikan zebralar erkek olmadan yumurta dokermi
simdiden sagolun
amerikan zebra derken herhalde zebra, malawi cıchled'i demek istedin;hayır erkeği olmadan yumurta dökmez...

dark_street

Üye
amerikan zebra derken herhalde zebra, malawi cıchled'i demek istedin;hayır erkeği olmadan yumurta dökmez... hayır amerikan zebra cabuk ürüyenler siyah cizgili

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
amerikan zebra derken herhalde zebra, malawi cıchled'i demek istedin;hayır erkeği olmadan yumurta dökmez... hayır amerikan zebra cabuk ürüyenler siyah cizgili
tamam anladım ama erkeği olmadan yumurta dökmez hangisi döker ki? değil mi?....:)

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
benim akvaryumum 15l flm 2tane zebra balığıaldım 3 günde öldüler acaba akvaryumu küçük diyemi ödlürler

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
benim akvaryumum 15l flm 2tane zebra balığıaldım 3 günde öldüler acaba akvaryumu küçük diyemi ödlürler
olabilir ama kesin değil çünkü başka sebep de olabilir eksik veya yanlış yaptığın birşey...:oke:

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
oksijen motorumu filitreseimi ne onu fazla açmıyorum ses yapıyo uyutmuyo ondan olabilir dimi

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
oksijen motorumu filitreseimi ne onu fazla açmıyorum ses yapıyo uyutmuyo ondan olabilir dimi
olmaz mı yaw olur tabii uzun süre kapalı tuttuysan ve de su eski ise olur dikkatli ol bende rahatsız oluyordum sesden ama ne yaparsın...:oke:

aslanlar22

aslanlar22

Üye
MERHABA benim 4 tane japon balıgım war ama
birinin karnındaki pullar düstü birininde karnında yara gibi birsey war ndn olabilir
sayılar

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
akvaryumunda bakteriyel hastalık var bir yerden mikrop kapmış bu bütün balıklara bulaşabilir yapman gereken akvaryumcudan ilacını almak birde direnci artırmak için 50lt.=1 çay kaşığı saf tuz atmak.
ilkte akvaryumu iyice temizlemek daha sonra tuzunu atmak çok hastalık varsa ilacı dökmek bunları sırasıyla yap...:oke:

öncü1

Üye
ben nerden indirilecegini bulamıyorum

Üst Alt