Haha afiyet olsun :) Yanında kuru kayısı oh süper :)
KayraBey Üye coolasker54' Alıntı: Haha afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Yanında kuru kayısı oh süper
coolasker54 Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Yanında kuru kayısı oh süper Genişletmek için tıkla ... yaktın beni ): 1 kuru kayısı 2 kuru incir dayanamam (:
Tahir' Alıntı: Yanında kuru kayısı oh süper Genişletmek için tıkla ... yaktın beni ): 1 kuru kayısı 2 kuru incir dayanamam (:
KayraBey Üye Hemde malatya Abov Son günlerde kahverengi kayısı kurusu gördüm onlardan alıyorum.dumanla kurutulmuş galiba.gözlerim açıldı oh oh
Hemde malatya Abov Son günlerde kahverengi kayısı kurusu gördüm onlardan alıyorum.dumanla kurutulmuş galiba.gözlerim açıldı oh oh
achambo Üye Tahir' Alıntı: Gece gece kuş lokumu yiyorum sizin yüzünüzden Genişletmek için tıkla ... bana da ayır
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Hemde malatya Abov Son günlerde kahverengi kayısı kurusu gördüm onlardan alıyorum.dumanla kurutulmuş galiba.gözlerim açıldı oh oh Genişletmek için tıkla ... yemek programları geçtin abi nereden bulacağız
Tahir' Alıntı: Hemde malatya Abov Son günlerde kahverengi kayısı kurusu gördüm onlardan alıyorum.dumanla kurutulmuş galiba.gözlerim açıldı oh oh Genişletmek için tıkla ... yemek programları geçtin abi nereden bulacağız
KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: yemek programları geçtin abi nereden bulacağız Genişletmek için tıkla ... Yalnız böyle şeyleri cok yiyince problem oluyor
-Akıncı' Alıntı: yemek programları geçtin abi nereden bulacağız Genişletmek için tıkla ... Yalnız böyle şeyleri cok yiyince problem oluyor
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Yalnız böyle şeyleri cok yiyince problem oluyor Genişletmek için tıkla ... abi senin şekerin var kendine dikkat et sen bize lazımsın:ehr
Tahir' Alıntı: Yalnız böyle şeyleri cok yiyince problem oluyor Genişletmek için tıkla ... abi senin şekerin var kendine dikkat et sen bize lazımsın:ehr
coolasker54 Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Yalnız böyle şeyleri cok yiyince problem oluyor Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye .TremmerT.' Alıntı: Aç o zaman Genişletmek için tıkla ... Sırf resmi işler için twitter açasım var. Bu yurttaki memurların teftiş edilmesi lazım.
.TremmerT.' Alıntı: Aç o zaman Genişletmek için tıkla ... Sırf resmi işler için twitter açasım var. Bu yurttaki memurların teftiş edilmesi lazım.