aklına gelen ilk üç üye?

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
Zamanda yoluculuk eden biri

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tubi
pinoo
green
buro
dafni
son zamanlarda bu grub paso çatışma halinde olduklarından heryerde onları görüyorum bu yüzden hiç aklımdan çıkmıyolarki gelsinler :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Dafny
Dafny

Dafny

Üye
'Şeref'
Cezzbedici2
The_Gespents

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Revo
Neco
Hakan
Xilence
Burak
Ozan
Greenmile
Chavrash
Preator
İntifada
Kalender
Panic Attack
Şeref
BerkYelizBürcü
MareJal
Siverock
Zaza

Elektr0

Elektr0

Üye
Yakında SII
Aziz Pirim
Pondusss

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ozgurr hocama saygılarla (abim ziyaret edileceklerde 4. sıradasın madem bana hediye alacaksın Dslr Nikonumu hazırla :ehe)
pRime (eğer bana o pansiyon akşamına kadar rehberlik etmezsen bozuşuruz :angry:)
Uruloki (Senin teknik bilgi ve istihbaratına güveniyorum yüzümü kara çıkarma hasan oyarım :pro2:)

minoo

minoo

Üye
'Patron
Oguzcan
Necmati

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
franzlist (dış haberler sende hakaanım)nonamex (geri dönüşünü dört gözle bekliyorum aynı hataları yapma ama anti symbian kalmaya devam et ortalığı kızıştırıcak birileri her zaman lazım sonuçta bi aşkta kavgada olacak sevgide :D)castle (güleryüzümüzsün gözüm)----------Eklendi @ 04:28:04 ---------- Yazıldı @ 04:22:41 ----------heh pınar iyi hatırlattın x)necmati (bu forumda androidin efendisi olan biri varsa necmidir bana androidin şeklini şemaya dökecek adamsın )the gespents (ihtiyaç duyulan kendisine aktarılan tasarımı hayata geçirmek çünkü bu forumda photoshopun masteri diye bi soru sorulursa heralde ikinci bi seçenek yok :kro2:)----------Eklendi @ 04:34:07 ---------- Yazıldı @ 04:28:04 ----------[Ian (beni hiç kırmadı sağolsun kendisinden yine önemli bir yapı düzenlemesi isticem )veee kendisi bu forumda olmasada foruma büyük katkısı olacakLeylika_Meccani [ErNuR] (sunulduğunda görürsünüz :oke:)[/I]

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Elektr0
Tuba_erva
'Patron

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ve richard (S3ün rammsteini :))