Xilence Ben söyleyince geliyor ama :D
Mareşal Üye Xilence' Alıntı: Ben söyleyince geliyor ama Genişletmek için tıkla ... kardeşim daha fazla tanımıyorum ki ama forumu yeniyim ben
Xilence' Alıntı: Ben söyleyince geliyor ama Genişletmek için tıkla ... kardeşim daha fazla tanımıyorum ki ama forumu yeniyim ben
'Lorelai Üye Normalde bu konuya girmem tanınmıyorum yazılmam diye ama konuşurken bu konuya yazdıysan kesin ben varım diye atladım zaza-kingmor-greenmile
Normalde bu konuya girmem tanınmıyorum yazılmam diye ama konuşurken bu konuya yazdıysan kesin ben varım diye atladım zaza-kingmor-greenmile
zaza Üye 'Lorelai' Alıntı: Normalde bu konuya girmem tanınmıyorum yazılmam diye ama konuşurken bu konuya yazdıysan kesin ben varım diye atladım zaza-kingmor-greenmile Genişletmek için tıkla ... yeni nickine alışamadım daha dafny burak revo
'Lorelai' Alıntı: Normalde bu konuya girmem tanınmıyorum yazılmam diye ama konuşurken bu konuya yazdıysan kesin ben varım diye atladım zaza-kingmor-greenmile Genişletmek için tıkla ... yeni nickine alışamadım daha dafny burak revo