[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
s60v5 içinde isteriz yükledim ama program cevap vermiyor bir el atın lütfen/5228-5800xm cfw

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
s60v5te çalışmaz, çalışan bir sürüm yayınlanmayacak

Silinen Üye 2536478

Silinen Üye 2536478

Kapalı Hesap
Keske hesabımı paypal ı vermeden birisine verebilsem de faydalansa artık isime yaramıyor cekilis falan yap ver sunu uygulama yapımcısı :blush:
Kabul edersen özelden ulas paypal hesabımdaki üyeligi cek birisi faydalansın alamayan

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama v2.4 sürümüne güncellendi.

E6 desteği geldi.
Hashtag ve kullanıcı ismi hataları düzeltildi

• Beğen
Tepkiler: ringofdie, tinasoft, belco2 ve 1 kişi daha
belco2

belco2

Üye
bazı yer hala ingilizce ve eksikler var daha mesela kamera kısmı yok

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
2.4 sürümünü paylaşır mısınız :tebessüm:

@Safak

@Safak

Üye
Uygulama içinden güncelleyebilirsiniz. Ya da ilk mesajdaki link her zaman güncel
bu mesaji ipad minidenmi gonderdin ?? soru biraz tuhaf ama cogunlukla symbian gelistiricileri apple urunlerini aldimi direk ios veya androide yonelirde

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Lumia1520

Lumia1520

Üye
Teşekkürler! Eski ufak bir telefonum var ona yüklemeye çalışırım :)

• Beğen
Tepkiler: akinorta ve sat s3 al

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bu mesaji ipad minidenmi gonderdin ?? soru biraz tuhaf ama cogunlukla symbian gelistiricileri apple urunlerini aldimi direk ios veya androide yonelirde
Evet ipadden gönderdim
Teşekkür ederim :tebessüm:

Uygulama açılınca yatay ekran oluyor o neden acaba? Sensör ayarlarında bi sıkıntı yok sadece bu uygulamada oluyor? Teşekkürler :tebessüm:
Edit; Çözüldü.
Elimde e6 olmadığından tüm telefonlar için yatay mod tasarımı yaptım. Tasarım olarak belki hatalar olabilir. Bana iekran görüntüsü ile letirseniz sonraki sürümde düzeltmeye çalışırım. :)

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
@Safak

@Safak

Üye
Evet ipadden gönderdim

Elimde e6 olmadığından tüm telefonlar için yatay mod tasarımı yaptım. Tasarım olarak belki hatalar olabilir. Bana iekran görüntüsü ile letirseniz sonraki sürümde düzeltmeye çalışırım. :)
helal olsun tekrardan abi elimdekilere uygulama yapmak yerine boyle olu bir sistem icin uygulama cikartiyon

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Sensörleri kapatıp açınca düzeldi. Bu sürümde çok iyi olmuş ellerinize sağlık :tebessüm: Yalnız fotoğraf paylaşırken Tumblr ue Vk üzerinde paylaş seçeneği olsa iyi olur :tebessüm:

enes izzet

Üye
arkadaşlar bu kullanıcı verilerini okuma yazma için falan izin istiyor buna Izin vermenin bi sakıncası olur mu ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu kullanıcı verilerini okuma yazma için falan izin istiyor buna Izin vermenin bi sakıncası olur mu ?
galeriye erişim, yeni foto oluşturma v e kaydetme için bu izinler gerekli. herhangi bir sorun yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
uygulamayı kullandın ve dikkat ettiğin nokta kapasite erişimleri mi :) ? benim birçok uygulamamda fazladan yetkiler vardır, çünkü uygulama içerisinde birçok deneme yapıyorum ekleyeceğim yeni özellikler oluyor, ekleyemediğim zamanlarda oluyor fakat yetkileri silmeyi unutuyorum :)
dikkatiniz güzel dalga geçme değil fakat bu uygulamalar ve kodlar ile en basitinden eğer önemli bilgilerinizi Notlar uygulaması içine kaydettiyseniz bunun başka ellerin eline geçmesi zaman alacaktır, önce Notlar uygulamasının verileri kaydettiği dosyayı bulması lazım :)
ki başa dönersek bu tip işler için uğraşılmayacaktır :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama v2.5'e güncellendi
* Önbellek ve indirme sürücüsünü belirleyebilme (C, E ya da F)
* Numerik hashtag sorunu çözüldü

• Beğen
Tepkiler: tinasoft, belco2, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha

Üst Alt