s60v5te çalışmaz, çalışan bir sürüm yayınlanmayacak
(((((((((( sağlık olsun.alt barları beyaz yapsan daha şık olurTeşekkürler son eklediğim yerleri çevirmeyi unutmuşum![]()
Uygulama içinden güncelleyebilirsiniz. Ya da ilk mesajdaki link her zaman güncel2.4 sürümünü paylaşır mısınız![]()
bu mesaji ipad minidenmi gonderdin ?? soru biraz tuhaf ama cogunlukla symbian gelistiricileri apple urunlerini aldimi direk ios veya androide yonelirdeUygulama içinden güncelleyebilirsiniz. Ya da ilk mesajdaki link her zaman güncel
Uygulama içinden güncelleyebilirsiniz. Ya da ilk mesajdaki link her zaman güncel

Uygulama v2.4 sürümüne güncellendi.
E6 desteği geldi.
Hashtag ve kullanıcı ismi hataları düzeltildi

Evet ipadden gönderdimbu mesaji ipad minidenmi gonderdin ?? soru biraz tuhaf ama cogunlukla symbian gelistiricileri apple urunlerini aldimi direk ios veya androide yonelirde
Elimde e6 olmadığından tüm telefonlar için yatay mod tasarımı yaptım. Tasarım olarak belki hatalar olabilir. Bana iekran görüntüsü ile letirseniz sonraki sürümde düzeltmeye çalışırım.Teşekkür ederim
Uygulama açılınca yatay ekran oluyor o neden acaba? Sensör ayarlarında bi sıkıntı yok sadece bu uygulamada oluyor? Teşekkürler
Edit; Çözüldü.

helal olsun tekrardan abi elimdekilere uygulama yapmak yerine boyle olu bir sistem icin uygulama cikartiyonEvet ipadden gönderdim
Elimde e6 olmadığından tüm telefonlar için yatay mod tasarımı yaptım. Tasarım olarak belki hatalar olabilir. Bana iekran görüntüsü ile letirseniz sonraki sürümde düzeltmeye çalışırım.![]()
Elimde e6 olmadığından tüm telefonlar için yatay mod tasarımı yaptım. Tasarım olarak belki hatalar olabilir. Bana iekran görüntüsü ile letirseniz sonraki sürümde düzeltmeye çalışırım.![]()
Yalnız fotoğraf paylaşırken Tumblr ue Vk üzerinde paylaş seçeneği olsa iyi olur 
galeriye erişim, yeni foto oluşturma v e kaydetme için bu izinler gerekli. herhangi bir sorun yoktur.arkadaşlar bu kullanıcı verilerini okuma yazma için falan izin istiyor buna Izin vermenin bi sakıncası olur mu ?
uygulamayı kullandın ve dikkat ettiğin nokta kapasite erişimleri miarkadaşlar bu kullanıcı verilerini okuma yazma için falan izin istiyor buna Izin vermenin bi sakıncası olur mu ?
? benim birçok uygulamamda fazladan yetkiler vardır, çünkü uygulama içerisinde birçok deneme yapıyorum ekleyeceğim yeni özellikler oluyor, ekleyemediğim zamanlarda oluyor fakat yetkileri silmeyi unutuyorum 

gayet güzel olmuşUygulama v2.5'e güncellendi
* Önbellek ve indirme sürücüsünü belirleyebilme (C, E ya da F)
* Numerik hashtag sorunu çözüldü