[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2536478

Silinen Üye 2536478

Kapalı Hesap
tarayıcım sorunlu o yüzden 2.3 ü indiremiyorum applist e de gelmedi .s

bbakkus

bbakkus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: akinorta ve Silinen Üye 2536478
Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Gerçekten çok iyi, teşekkürler, efekt kısmında kasma oluyor onun haricinde her şey güzel.
Bildirim konusuna da el atabilirsen daha güzel olur, bu haliyle bile yeterli.

Eline Sağlık :tşk:

• Beğen
Tepkiler: akinorta

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çok iyi, teşekkürler, efekt kısmında kasma oluyor onun haricinde her şey güzel.
Bildirim konusuna da el atabilirsen daha güzel olur, bu haliyle bile yeterli.

Eline Sağlık :tşk:
Efekt kısmındaki donma tamamen işlemci ve ram alakalı. Oradaki donmayı kesinlikle engelleyemem. Bildirimler üzerinde çalışıyorum ama biraz zaman alacak.

dodomania

Üye
abi signed yap $4e sat

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
sanırım paralı özel sertifikalar ile demek istedi :)
bildirim alma olayı ne durumda ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
sanırım paralı özel sertifikalar ile demek istedi :)
bildirim alma olayı ne durumda ?
iki firma ile görüştüm onlar da artık symbian imzalama servisi yapmıyormuş. Bazı firmalarda vardır elbette ama min fiyat $300. Bunu ödeyebilmek için bir kaç katını kazanmak veya kazanacağını öngörmek gerekli.

Daha önce arkaplan servisi olarak çalışan bir uygulama yapmadığımdan araştırıyorum nasıl olacak diye. Çalışma mantığını bilmiyorum. Sürekli sunucuya mı bağlı kalıyor yoksa sayaç mı var kontrol eden bilmiyorum. Hiç örnek de bulamadım :( biraz zorda bildirimler. Ayrıca e6 ekranı için uyarlayacağım uygulamayı.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
iki firma ile görüştüm onlar da artık symbian imzalama servisi yapmıyormuş. Bazı firmalarda vardır elbette ama min fiyat $300. Bunu ödeyebilmek için bir kaç katını kazanmak veya kazanacağını öngörmek gerekli.

Daha önce arkaplan servisi olarak çalışan bir uygulama yapmadığımdan araştırıyorum nasıl olacak diye. Çalışma mantığını bilmiyorum. Sürekli sunucuya mı bağlı kalıyor yoksa sayaç mı var kontrol eden bilmiyorum. Hiç örnek de bulamadım :( biraz zorda bildirimler. Ayrıca e6 ekranı için uyarlayacağım uygulamayı.

Mantık olarak, arka planda çalışacak bir uygulama yapacaksın bu uygulama (zaman dilimi seçilebilir, 10dk, 20dk, 30dk da bir şeklinde) belirli zamanda bildirim varmı yokmu kontrol edip tekrar beklemeye geçecek. Symbianda bildirim işi sıkıntı olduğu için basit bi widget yapıp bildirimleri oraya yazıp tıklayınca uygulamayı açtırabilirsin mesela. Tabi ++ bilgim olmadığı için bana söylemesi kolay geliyor, diğer zamanına yazık :)

• Beğen
manyaq28

manyaq28

Üye
annemin israrli instagram istegi sonucunda telefonuna kurdum eline sagluk .

• Beğen

bulsssss

Üye
hocam pay pal işine girmeden varsa hesabın havale falan yapsak?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Gelecekse 2.4 güncellemesi tahmini ne zaman gelir?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yakın zamanda gelir

belco2

belco2

Üye
bazı yerler türkçe değil

belco2

belco2

Üye
neresi acaba? atladığım yer mi var?