bbakkus
Üye
Hashtag gönderiyor da etiketle ilgili bir sorun var sanırım bir de yeni satır eklemeyin yazarken kendisi alt satıra insin
yeni güncellemeyle düzelecek mi abi
Hashtag gönderiyor da etiketle ilgili bir sorun var sanırım bir de yeni satır eklemeyin yazarken kendisi alt satıra insin
Düzelteceğimyeni güncellemeyle düzelecek mi abi
tarayıcım sorunlu o yüzden 2.3 ü indiremiyorum applist e de gelmedi .s
Efekt kısmındaki donma tamamen işlemci ve ram alakalı. Oradaki donmayı kesinlikle engelleyemem. Bildirimler üzerinde çalışıyorum ama biraz zaman alacak.Gerçekten çok iyi, teşekkürler, efekt kısmında kasma oluyor onun haricinde her şey güzel.
Bildirim konusuna da el atabilirsen daha güzel olur, bu haliyle bile yeterli.
Eline Sağlık![]()
signed olursa resim seçmek için yarım saat beklersinizabi signed yap $4e sat

iki firma ile görüştüm onlar da artık symbian imzalama servisi yapmıyormuş. Bazı firmalarda vardır elbette ama min fiyat $300. Bunu ödeyebilmek için bir kaç katını kazanmak veya kazanacağını öngörmek gerekli.sanırım paralı özel sertifikalar ile demek istedi
bildirim alma olayı ne durumda ?
biraz zorda bildirimler. Ayrıca e6 ekranı için uyarlayacağım uygulamayı.iki firma ile görüştüm onlar da artık symbian imzalama servisi yapmıyormuş. Bazı firmalarda vardır elbette ama min fiyat $300. Bunu ödeyebilmek için bir kaç katını kazanmak veya kazanacağını öngörmek gerekli.
Daha önce arkaplan servisi olarak çalışan bir uygulama yapmadığımdan araştırıyorum nasıl olacak diye. Çalışma mantığını bilmiyorum. Sürekli sunucuya mı bağlı kalıyor yoksa sayaç mı var kontrol eden bilmiyorum. Hiç örnek de bulamadımbiraz zorda bildirimler. Ayrıca e6 ekranı için uyarlayacağım uygulamayı.

neresi acaba? atladığım yer mi var?bazı yerler türkçe değil
neresi acaba? atladığım yer mi var?
Teşekkürler son eklediğim yerleri çevirmeyi unutmuşumbu kısımlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız