ilknurcafe
Üye
Tamam hocam bekliyoruz...direct özelliğini öğrenmem gerekiyor önce biraz sonra ekleyeceğim
Tamam hocam bekliyoruz...direct özelliğini öğrenmem gerekiyor önce biraz sonra ekleyeceğim
BeklemedeyizNisands Leptop alıyorum Bende böyle uygulamalar yapmayı düşünüyorum yapabilirsem tabi![]()

Beklemedeyiz![]()
önce qt dilini örenmen gerekiyor program yazmak bukadar basit değilNisands Leptop alıyorum Bende böyle uygulamalar yapmayı düşünüyorum yapabilirsem tabi![]()
Arkadaş resim çizerek yapılıyor sandı herhaldeönce qt dilini örenmen gerekiyor program yazmak bukadar basit değil

2.1 güncellemesi de az önce yayınlandı2.0 güncellemesi gelmiş. Kim neyi begendi görebiliyosun
resim cizerekmiArkadaş resim çizerek yapılıyor sandı herhalde![]()

Az önce foto paylaştım bi sorun çıkmadı bendefoto paylaşmak istediğim de uygulamayı güncelle diyo sürüm de son 2.2 versiyonu
Az önce foto paylaştım bi sorun çıkmadı bende
ben 3 resim denedim hepsinde çıktı
Gönderine etiket eklemeden ve entera basarak yeni satıra geçmeden deneyebilir misin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hashtag gönderiyor da etiketle ilgili bir sorun var sanırım bir de yeni satır eklemeyin yazarken kendisi alt satıra insinaynen etiketsiz gönderiyor ama etiket ile paylaşmıyor