[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
Akinorta arkadasimiz abimiz vs. tebrik etmek istiyorum belki symbian ugrasan hic bir gelistirici bunun gibi bir uygulama yapmaktan cekindi veya ugrasmadi.
Su an bu uygulamayi kullanan her symbian kullanicisi ona ne kadar tesekkur etse azdir.

Uygulamayi satin alamadim ama opera storedaki uygulamana 10 tane 5 yildiz verdim :)

Herkes icin yapmam=

• Beğen
Tepkiler: akinorta

aras248

aras248

Üye
Kıyıda köşede n8 telefonum duruyordu.Sırf yapılan emek için satın aldım.Eline sağlık çok güzel olmuş.

• Beğen
bbakkus

bbakkus

Üye
biz varız, hepimiz :)

• Beğen

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Hala Symbian işletim sistemini kullanan varmı ki bu uygulama çıkıyor ?
Nokia nın symbianı unutması artık kullanan kimse olamayacağı anlamına gelmiyor. Çoğu ülkede (geliri düşük) halen kullanılmakta. Evet etrafımızda gün geçtikçe sayı azalıyor ama henüz bitmedi :)

Emre

Üye
Nokia nın symbianı unutması artık kullanan kimse olamayacağı anlamına gelmiyor. Çoğu ülkede (geliri düşük) halen kullanılmakta. Evet etrafımızda gün geçtikçe sayı azalıyor ama henüz bitmedi :)
yılların devi bir çırpıda bitermi?

bbakkus

bbakkus

Üye
akın abi yeni güncelleme ne zaman vine ve instagram için

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
akın abi yeni güncelleme ne zaman vine ve instagram için
çok yoğunum şu aralar :( instagram için küçük bir güncelleme gelebilir bir kaç güne. Vine'nın durumu hiç iyi değil malesef

bbakkus

bbakkus

Üye
çok yoğunum şu aralar :( instagram için küçük bir güncelleme gelebilir bir kaç güne. Vine'nın durumu hiç iyi değil malesef

4 gözle bekliyorum abi bide ara ara girilmiyo telefona reset atıp giriyorum yazılımda mı problem var acaba

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bbakkus

bbakkus

Üye
menüye geliyom instgrama tıklıyorum sıyah bi ekran geliyo kalıyo öyle kırmızı tuşla kaptıp tekrar giriyorum yine aynısı telefona reset atınca normal hale geri dönüyo

Darqos

Darqos

Üye
helal olsun :) Böyle uygulamaları nasıl yapıyorsunuz ilerde bende yapmayı düşünüyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
program qt istemekte yani :) , python(symbian c++) + qt + symbian c++ bu telefona uygun diller
ama bulaşmanı istemem

• Beğen

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama v1.9 sürümüne güncellendi:
Değişiklikler:
1. Profil resimlerini tam boyutta (150 x 150) görüntüleme
2. Tek resim/video sayfasındaki beğeni/yorum butonları
3. Küçük arayüz iyileştirmeleri
4. Rusça dil seçeneği
5. Resim veya Videoları indirip telefona kaydedebilme

• Beğen
Tepkiler: @Safak, asigsasi, ringofdie ve 1 kişi daha
@Safak

@Safak

Üye
Abi facebook messenger uygulamanida bekliyoruz

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun :) Böyle uygulamaları nasıl yapıyorsunuz ilerde bende yapmayı düşünüyorum
Qt öğrenmeni tavsiye edebilirim. Geniş kulanım alanı çoklu cihaz desteği ile aynı anda her yerde çalışan uygulamalar elde edebilirsin
Abi facebook messenger uygulamanida bekliyoruz
Yeni bir uygulama düşünmüyorum. Instagram son projemdi symbian için. Zaten artık boş vakitlerim de bitti sayılır. Instagramı güncelleyerek canlı tutmaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: Darqos

ahmet67gs

Üye
sa akın kardeş ben kredi kartıyla satın aldım paybala üye olmadan. uygulamayı yükledikten sonra. şimdi nasıl programı kullanabilecegim.

ilknurcafe

Üye
program 1.9 sürümüyle çok güzel oldu teşekkür ederim birde özel mesaj destegi gelse çok iyi olur (instagram direct)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
program 1.9 sürümüyle çok güzel oldu teşekkür ederim birde özel mesaj destegi gelse çok iyi olur (instagram direct)
direct özelliğini öğrenmem gerekiyor önce biraz sonra ekleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: ringofdie
ringofdie

ringofdie

Üye
Hemen olmayacak biliyorum ama facebook ve direct en çok beklenilen şey :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2536478

Üst Alt