Akıllı Telefonlardan anlayanlar yardımcı olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
kardeşim ios stabil çalışıyoda xperia s çalışmıyormu..xperia s te 512 ram olsa ram yetmez diycem de.ram de 1gb işlemci çift çekirdek kamera 12mp ekran büyük bu seçeneklerin karşısına sadece ios stabil dersek bence eksik kalır...sonra ios stabil derken ram optimize ediyor xperia s te optimize olmasada zaten 1gb fazlasıyla yeter yani
Abim 4s de çift çekirdek üstelik oynadığı oyunları 50 fps de oynuyor..iPhone her ne kadar 8 mp olsa da emin ol 12 mp lere taş çıkarıyor..Bunu sen de biliyorsun .

enes-1907

enes-1907

Üye

Abim 4s de çift çekirdek üstelik oynadığı oyunları 50 fps de oynuyor..iPhone her ne kadar 8 mp olsa da emin ol 12 mp lere taş çıkarıyor..Bunu sen de biliyorsun .
kardeşim fotolara iyi bak şimdi bu konuyu hortlatmak istemiyorum geçen resimleri koydum 8mp neo ile çektiklerimi iphone 4s kullanıcıları cvp olarak resim bile koyamadı ..ayrıca 4s in lenslerini sony üretiyor sony kendine dandik 4s için kaliteli mi üretiyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kardeşim fotolara iyi bak şimdi bu konuyu hortlatmak istemiyorum geçen resimleri koydum 8mp neo ile çektiklerimi iphone 4s kullanıcıları cvp olarak resim bile koyamadı ..ayrıca 4s in lenslerini sony üretiyor sony kendine dandik 4s için kaliteli mi üretiyor.
Abim bizzat gördüm 4s in çektiği fotoğrafları ve Xperia da gördüm ve S in daha iyi olduğunu düşünmüyorum ve 4S ile karşılaştırılamaz bence.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye

1- Sony Apple'a dandik mal satmaz Apple her malını kontrol ediyor.
2- Apple'ın lenslerini Sony hazırlıyor zaten. Başkasına iyi hazırlayıp kendisine kötü hazırlama gibi bir lüksü yok
3- Bütçen varsa bu seçilecekler içinde en iyisi 4s'dir. Androidde oyunlar biraz sorunluymuş oyundan atma vb. gibi
4- Xperia S'te iyidir fakat ekran sararması denen bir olay varmış. (Tam bilmiyorum)

enes-1907

enes-1907

Üye

Abim bizzat gördüm 4s in çektiği fotoğrafları ve Xperia da gördüm ve S in daha iyi olduğunu düşünmüyorum ve 4S ile karşılaştırılamaz bence.
yani diyorsunki sony apple sattığı 8mp lik lens kendi iiçin xperia s te ürettiği 12 mp lensten daha iyi demekki bu sony üreticisi ne kadar akılsızmış yaw güldürme beni hangi 8mp 12 den daha iyi olur iphone bu kadar büyütmeyin :kop2:

az önce furkanın açtığı nova 3 videosunun konusunu ben açtırdım ıona sırf iphone kullanıcıları androidde kasar dediği için pro bile çalıştırıyorsa xperia s yer o oyunu

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Abim ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.Her şeyin kamera ve lens olmadığını belki benden iyi biliyorsun..Ayrıca Gpu farkı ile de 4s diyorum ben..İphone u abartmıyorum canım abim bildiklerimi yazıyorum..

enes-1907

enes-1907

Üye

Abim ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.Her şeyin kamera ve lens olmadığını belki benden iyi biliyorsun..Ayrıca Gpu farkı ile de 4s diyorum ben..İphone u abartmıyorum canım abim bildiklerimi yazıyorum..Hem yorumun neresi mantıksız ? Karşılaştırdım ve gördüm dedim ??
dediklerinin tümü doğru ben sadece 8mp iphone 4s xperia s ten daha iyi çeker dediğini yorum yaptım

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
dediklerinin tümü doğru ben sadece 8mp iphone 4s xperia s ten daha iyi çeker dediğini yorum yaptım
Abim şunu söylemek istiyorum lensler her ne kadar aynı da olsa mp her ne kadar yüksek de olsa Xperia S in 4S den iyi çekmesi için 1080p/60 fps nerede ise çekim destekleyen chipsetlere ihtiyacı var umarım anlatabildim abim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende konuyu 4S ve Xperia S kamera konusuna döndüğü için fotolarla destekleyeyim kendiniz karar verirsiniz arkadaşlar ama şunu söylemeliyim 4S in geçtiği alanlarda var Xperia S inde sert tartışmalara dönmesin olay lütfen.

Sony Xperia S

Iphone 4S

Sony Xperia S

Iphone 4S

Sony Xperia S

Iphone 4S

- - - Eklendi - - -

Sony Xperia S

Iphone 4S

Sony Xperia S

Iphone 4S

- - - Eklendi - - -

Video olarakta bence objektif olanı bulmak zor ancak bu adil bir karşılaştırma bence yorum sizin. 1080p de izlemenizi tavsiye ederim.
[video=youtube;kxMj-SCbx9c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kxMj-SCbx9c#![/video]

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bende konuyu 4S ve Xperia S kamera konusuna döndüğü için fotolarla destekleyeyim kendiniz karar verirsiniz arkadaşlar ama şunu söylemeliyim 4S in geçtiği alanlarda var Xperia S inde sert tartışmalara dönmesin olay lütfen.

Sony Xperia S

Iphone 4S

Sony Xperia S

Iphone 4S

Sony Xperia S

Iphone 4S

- - - Eklendi - - -

Sony Xperia S

Iphone 4S

Sony Xperia S

Iphone 4S

- - - Eklendi - - -

Video olarakta bence objektif olanı bulmak zor ancak bu adil bir karşılaştırma bence yorum sizin. 1080p de izlemenizi tavsiye ederim.
[video=youtube;kxMj-SCbx9c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kxMj-SCbx9c#![/video]
Ellerine sağlık abim ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
Htc one x ede bak istersen

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
  • Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4s yazdığın o iki telefonla yanyana aynı vitrine bile konmaz.. Her türlü 4s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...