Akıllı Telefonlardan anlayanlar yardımcı olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AhmetSingan

AhmetSingan

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonlardan anlayanlar yardımcı olurmusunuz ?
S.a arkadaşlar. Şu sıralar akıllı bi telefon almayı düşünüyorum. telefon incelemeleri falan herşeyi okudum ama bi karar veremedm siz kardeşlerime sormak isterim bu konuyu aşagıdaki telefonlardan hangisi performans ve hız bakımından daha iyi ? benim için batarya ömrüde çok önemli hepsine baktım fakat karar vermek çok zor. Yorumlarınızı bekliyorum

1- iPhone 4s
2- Sony Xperia S
3- Htc Evo 3D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Xperia s Tavsiye ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu ucu arasından iPhone 4s tercih edebilirsin performans acısından başarılı bir model.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Iphone 4s,s3

TheCower

TheCower

Üye
Iphone tabiki

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4S tabii ki ;)

bolamanle

Üye
Tabiki 4s

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ekranı biraz daha büyük olsa 4s güzel cihaz aslında

AhmetSingan

AhmetSingan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama hala 4s e ikna olamadım :S aklımda xperia s ve 3d evo var yinede teşekkür ederim yorumlarınız için.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Samsung galaxy s3 te alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
tartışmasız 4s

enes-1907

enes-1907

Üye
4sin modası geçti ve 4s xperis s ile kıaslanamaz hem ekranı küçük hemde kamerası s in daha iyi ben xperia s derim

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
4sin modası geçti ve 4s xperis s ile kıaslanamaz hem ekranı küçük hemde kamerası s in daha iyi ben xperia s derim
Yapma Enes abim Xperia S ile 4S diyorsun.4S daha üstün ;) En azından biri iOS biri Android.

codblackops2

codblackops2

Üye
4s'in modası mı geçti ?
Apple 3.5 yıl sonra 3gs gibi bir telefona destek vermekten vaz geçti.aynı şeyi 4s için de yapacaktır.gameloft rovio vs firmalar oyunları önce ios için çıkarıyorlar.
Ve şu an piyasada 4s'in açamadığı veya kastığı bir oyun bile yok

enes-1907

enes-1907

Üye

Yapma Enes abim Xperia S ile 4S diyorsun.4S daha üstün ;) En azından biri iOS biri Android.
kardeşim ios stabil çalışıyoda xperia s çalışmıyormu..xperia s te 512 ram olsa ram yetmez diycem de.ram de 1gb işlemci çift çekirdek kamera 12mp ekran büyük bu seçeneklerin karşısına sadece ios stabil dersek bence eksik kalır...sonra ios stabil derken ram optimize ediyor xperia s te optimize olmasada zaten 1gb fazlasıyla yeter yani

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4s'in modası mı geçti ?
Apple 3.5 yıl sonra 3gs gibi bir telefona destek vermekten vaz geçti.aynı şeyi 4s için de yapacaktır.gameloft rovio vs firmalar oyunları önce ios için çıkarıyorlar.
Evet işte her şey donanım değil kodlama da var işin ucunda.

enes-1907

enes-1907

Üye
4s'in modası mı geçti ?
sölediğinle ne alakası var modanın...artık herkesin elinde 4s görüyorum kaç sene oldu o telefon çıkalı ..bnde biliyorum destek veriyo apple ama moda ile alakası yok desteğin..ayrıca apple isterse destek vermesin satışlarda düşer destek vermezse..o dediğin oyunları benim xperia neo da rahatlıkla çalıştırıyo kasmaadan yani bu kadar büyütme olayı yakında videolarını da rambo ft arkadaşımız koyacak yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...