Akıllı telefon işletim sistemi değişirmi

Sponsorlu Bağlantılar

canertopal

canertopal

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefon işletim sistemi değişirmi
Arkadaşlar daha akıllı telefon kullanmak nasip olmadı ama bi sorum olacak
mesela android işletim sistemli bir telefon aldık diyelim bu telefonun işletim sistemini değiştirmek mümkünmü bilgisayarda olduğu gibi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Çok nadir belli başlı modellerde oluyor. Örn: samsung omnia2, htc hd2.

klongs

klongs

Üye
androidde yok maemoo ve megoo da var diye biliyorum

canertopal

canertopal

Üye
    Konu Sahibi
WİNDOWS PHONE'UN DEĞİŞİK SÜRÜMLERİ VAR 6.5 7.0 GİBİ BU SÜRÜMLER ARSINDA DEĞİŞİM OLUYOMU DİYE MERAK ETTİM O YÜZDEN SORDUM ÇOK SAĞOLUN CEVAPLAR İÇİN :oke:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
wın mobilede değişim oluyor ama diğer telefonlarda çoook nadir oluyor kımısıde değişim başarısız oluyor ve telefonu kullanılmaz hale getriyor

kaptannova

Üye
bada yüklü wave telefnlara android yüklenebiliyor diye biliyorum.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
eğer işletim sistemi aynı fabrıkay ait ise belkı ama ben %100 başarı sağlaynı gormedım yanı telefonun bazı ozellıklerını kullanamay bılıyorsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yazılım portlamayı yapanlar var tam basarılı olanı yok n9 a android 4.0ics portlandı ama simkartı tanıtamadılar genelde aynı sorun oluşuyor telefon özelligi kullanılamıyor

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ewt bilgisayarlrınkı gibi olmuyor sorun cıkartıyor zaten kımısı yolun basında kayedıyor yapanlarda %100 sorun yasıyor %100 telefonda bır arıza cıkar yada beceremezen telefonu kullanılmaz hale getirebilirsin

61semih

61semih

Üye
cok nadır telefonlarda var.htc hd2 ye 3 ısletım sıstemı aynı anda kurulabılıyor ıstedıgın an ıstedıgını kullanıyorsun ornegın

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ewt eğer telefon desteklemiyorsa kurma derim

Üst Alt