[ENGİN] Üye tapatalk' Alıntı: E-posta yüzünden patlamasi imkansiz 350 de calisiyo mail okurken Genişletmek için tıkla ... Samsung'un yalancı'sıyım ben?
tapatalk' Alıntı: E-posta yüzünden patlamasi imkansiz 350 de calisiyo mail okurken Genişletmek için tıkla ... Samsung'un yalancı'sıyım ben?
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Akıllı telefon değil akıllı bomba mübarek Smart Bomb Genişletmek için tıkla ... Yapma ama.
- SerkeŞ -' Alıntı: Akıllı telefon değil akıllı bomba mübarek Smart Bomb Genişletmek için tıkla ... Yapma ama.
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: Normal kullanımda gayet iyi isinmiyor fakat oyunlarda ateş gibi mübarek. Rr3 oynuyorum 30 dk filan cihaz alev gibi elim yanıyor dokunurken. Genişletmek için tıkla ... aynen.note2 de de oyle... downclock yapsak değişir mi birşey süleyman
Türe' Alıntı: Normal kullanımda gayet iyi isinmiyor fakat oyunlarda ateş gibi mübarek. Rr3 oynuyorum 30 dk filan cihaz alev gibi elim yanıyor dokunurken. Genişletmek için tıkla ... aynen.note2 de de oyle... downclock yapsak değişir mi birşey süleyman
Türe Üye codblackops2' Alıntı: aynen.note2 de de oyle... downclock yapsak değişir mi birşey süleyman Genişletmek için tıkla ... ' Underclock ' yetmez gelen voltajı da düşürmek lazım. Ama bunun için yine sağlıklı değerler lazım.
codblackops2' Alıntı: aynen.note2 de de oyle... downclock yapsak değişir mi birşey süleyman Genişletmek için tıkla ... ' Underclock ' yetmez gelen voltajı da düşürmek lazım. Ama bunun için yine sağlıklı değerler lazım.
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: ' Underclock ' yetmez gelen voltajı da düşürmek lazım. Ama bunun için yine sağlıklı değerler lazım. Genişletmek için tıkla ... ben downclock diye biliyordum yapacak birsey yok o zaman katlancaz isiya.....
Türe' Alıntı: ' Underclock ' yetmez gelen voltajı da düşürmek lazım. Ama bunun için yine sağlıklı değerler lazım. Genişletmek için tıkla ... ben downclock diye biliyordum yapacak birsey yok o zaman katlancaz isiya.....
Türe Üye codblackops2' Alıntı: ben downclock diye biliyordum yapacak birsey yok o zaman katlancaz isiya..... Genişletmek için tıkla ... Bazı sitelerde mevcut bu değerler xda'da da olması lazım.
codblackops2' Alıntı: ben downclock diye biliyordum yapacak birsey yok o zaman katlancaz isiya..... Genişletmek için tıkla ... Bazı sitelerde mevcut bu değerler xda'da da olması lazım.
Türe Üye codblackops2' Alıntı: tamam o zaman - - - Eklendi - - - ama yemez şu an yapmaya Genişletmek için tıkla ... Hele bir saf halinden sıkıl ondan sonra ben stock olarak 1 ay kullandım
codblackops2' Alıntı: tamam o zaman - - - Eklendi - - - ama yemez şu an yapmaya Genişletmek için tıkla ... Hele bir saf halinden sıkıl ondan sonra ben stock olarak 1 ay kullandım
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: Hele bir saf halinden sıkıl ondan sonra ben stock olarak 1 ay kullandım Genişletmek için tıkla ... ben daha uzun süre dayanabilirim galiba mc4 oynadiysan onda da rr3teki gibi ciddi bur isinma oluyormu
Türe' Alıntı: Hele bir saf halinden sıkıl ondan sonra ben stock olarak 1 ay kullandım Genişletmek için tıkla ... ben daha uzun süre dayanabilirim galiba mc4 oynadiysan onda da rr3teki gibi ciddi bur isinma oluyormu
Türe Üye codblackops2' Alıntı: ben daha uzun süre dayanabilirim galiba mc4 oynadiysan onda da rr3teki gibi ciddi bur isinma oluyormu Genişletmek için tıkla ... Mc4 ü kuramadım ki oynayayım
codblackops2' Alıntı: ben daha uzun süre dayanabilirim galiba mc4 oynadiysan onda da rr3teki gibi ciddi bur isinma oluyormu Genişletmek için tıkla ... Mc4 ü kuramadım ki oynayayım