Telefon Tavsiyesi AKILLI TELEFON ALICAM YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

onur671996

Üye
lg g3 tasarim ekran kalitesi z2 sadece tatli suda su gecirmiyor denize girdin mi yandin ama bir tane telefon cikti yurt disindan getirtebiliyorsan getir amazon fire phone

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arkadaşlar burda bilinmeyen piyasası bile olmayan telefonu napacaksınız

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 tasarim ekran kalitesi z2 sadece tatli suda su gecirmiyor denize girdin mi yandin ama bir tane telefon cikti yurt disindan getirtebiliyorsan getir amazon fire phone
yok sadece türkiyeden alabilirimlg g3 4 farklı kod adıyla pıyasaya cıkıcakmıs
ve bazılarında telefonun yanında yedek batarya yanı 2. batarya ve kablosuz sarjda kutu ıcınde gleıcekmıs acaba turkıyeyede boyle gelırmı yanı 2.bir batarya taşımak çok buyuk avantaj helekı batarya 3000 mah ıse cok ıyı olur
zaten kutu ıcerıgıdne yedek bataryayla gelmezse arkasının acılmasının sadece dez avantajı olur

fk555897

fk555897

Üye
baştada belirttiğim gibi androidde ısrarcıyım :D
apple ıphone u sevmıyorum
wp de cok gelısmsı degıl bana gore yanı eksı yonlerı var o yuzden androıd daha eglencelı ve zevklı gelıyor
yok wp dusunsem dırek 1520 yı alırım ama ne bıglsıayarda nede telefodna ısınamadım ben :D
G3'de quad HD ekran sıkıntı olabilir. Ekran güzel ama donanım bu çözünürlüğe yetmeyebilir. Şiddetle Z2 almanı öneririm.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
G3'de quad HD ekran sıkıntı olabilir. Ekran güzel ama donanım bu çözünürlüğe yetmeyebilir. Şiddetle Z2 almanı öneririm.
oyunalrda 1080p oynatıyormuş gunluk kullanımda quad hd yı kullanıyor z2 nın tasarımını sevmıyorum bunune kadar sonyden yana hıc sanlı olmadım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O dediğin kutudan yedek batarya şarj ünütesi çıkması falan z2 dede var ama türkiyede değil yani ulusal versiyonlarda olmuyo sanırım. Senin kutundan çıkacaklar standart şarj aleti kulaklık telefon.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
O dediğin kutudan yedek batarya şarj ünütesi çıkması falan z2 dede var ama türkiyede değil yani ulusal versiyonlarda olmuyo sanırım. Senin kutundan çıkacaklar standart şarj aleti kulaklık telefon.
evet sadece korede varmıs

ismailozcn

ismailozcn

Üye
elite hariç hepsi alınabilir
git teknoloji markete eline al hoşuna gideni al çünkü hepsi üst düzey cihaz

onur671996

Üye
lg g3 1999 tl fiyat belirlenmis turkiyede

06kubilay06

06kubilay06

Üye