yok sadece türkiyeden alabilirimlg g3 4 farklı kod adıyla pıyasaya cıkıcakmıslg g3 tasarim ekran kalitesi z2 sadece tatli suda su gecirmiyor denize girdin mi yandin ama bir tane telefon cikti yurt disindan getirtebiliyorsan getir amazon fire phone
G3'de quad HD ekran sıkıntı olabilir. Ekran güzel ama donanım bu çözünürlüğe yetmeyebilir. Şiddetle Z2 almanı öneririm.baştada belirttiğim gibi androidde ısrarcıyım![]()
apple ıphone u sevmıyorum
wp de cok gelısmsı degıl bana gore yanı eksı yonlerı var o yuzden androıd daha eglencelı ve zevklı gelıyor
yok wp dusunsem dırek 1520 yı alırım ama ne bıglsıayarda nede telefodna ısınamadım ben![]()
oyunalrda 1080p oynatıyormuş gunluk kullanımda quad hd yı kullanıyor z2 nın tasarımını sevmıyorum bunune kadar sonyden yana hıc sanlı olmadımG3'de quad HD ekran sıkıntı olabilir. Ekran güzel ama donanım bu çözünürlüğe yetmeyebilir. Şiddetle Z2 almanı öneririm.
evet sadece korede varmısO dediğin kutudan yedek batarya şarj ünütesi çıkması falan z2 dede var ama türkiyede değil yani ulusal versiyonlarda olmuyo sanırım. Senin kutundan çıkacaklar standart şarj aleti kulaklık telefon.
2 gb ram 16 gb rom lu modelı 1999 tllg g3 1999 tl fiyat belirlenmis turkiyede