Aynı fikirdeyimAlabiliyosun madem z2 al.
telefonan çok aşırı bı bekelntım yok cok fazla oyun oynamam
ama general mobılede cok canımı sıkan durumalr oldu sarj gırısı bozuldu ekranda beyazlıklar ve bazı yerlerde sararmalar oldu 3 kez garnatıye gıttı bu alcagım telefonu garantıye gondercek bı sorunu olamsın ıstıyorum ve gunluk ıslerımı yaparken yanı mesaj atarken ınternette gezınırken takılıp kalamsın performans dusmesı olmasın suankı teleofnudma ılk aldıgım gunle bugun arasında aşırı bır performasn dusmesı var yanı dedıgım gıbı sorun cıkarcak bısı olmasın yeterlı
yok wp dusunsem dırek 1520 yı alırım ama ne bıglsıayarda nede telefodna ısınamadım benWp Düşünürmüsün ?

aslında telefo ndegıstırmeyı pek dusunmuyordum ama telefonuma alıcı cıktı bende bu fıyata satabılıyorum madem hemen satıyım dedım yanı satıncada kullanabılcegı mbır telefon yok ama daha lg g3 un fıyatıda bellı olamdı hepsının fıyatları bellı olsun gerekırse takoz bı telefon kullanır yaz sonuan dogruda alabılırımBu cihazlar arasından ben kasa kalitesi ve SENSE 6 ara yüzüyle HTC ONE M8'i tavsiye ederim. Ama madem elinde biraz daha idare edebileceğin bir telefonun var ve maddi sıkıntım da yok ben olsam hiçbirini almazdim.
Bu saydığımız cihazların hepsinin bir iki ay sonra Snapdragon 805'li versiyonları gelicek. O cihazlardan birine bak.
aslında telefo ndegıstırmeyı pek dusunmuyordum ama telefonuma alıcı cıktı bende bu fıyata satabılıyorum madem hemen satıyım dedım yanı satıncada kullanabılcegı mbır telefon yok ama daha lg g3 un fıyatıda bellı olamdı hepsının fıyatları bellı olsun gerekırse takoz bı telefon kullanır yaz sonuan dogruda alabılırım

xperia z2 bomba niyetine kullanacağın telefon ayrıca su geçirmiyor garantiye gönderme durumun olursa yenisini veriyorlar sıkıntı yaşama oranın xperia z2 de düşük olurtelefonan çok aşırı bı bekelntım yok cok fazla oyun oynamam
ama general mobılede cok canımı sıkan durumalr oldu sarj gırısı bozuldu ekranda beyazlıklar ve bazı yerlerde sararmalar oldu 3 kez garnatıye gıttı bu alcagım telefonu garantıye gondercek bı sorunu olamsın ıstıyorum ve gunluk ıslerımı yaparken yanı mesaj atarken ınternette gezınırken takılıp kalamsın performans dusmesı olmasın suankı teleofnudma ılk aldıgım gunle bugun arasında aşırı bır performasn dusmesı var yanı dedıgım gıbı sorun cıkarcak bısı olmasın yeterlı
bende aynı durumdayımaslında telefo ndegıstırmeyı pek dusunmuyordum ama telefonuma alıcı cıktı bende bu fıyata satabılıyorum madem hemen satıyım dedım yanı satıncada kullanabılcegı mbır telefon yok ama daha lg g3 un fıyatıda bellı olamdı hepsının fıyatları bellı olsun gerekırse takoz bı telefon kullanır yaz sonuan dogruda alabılırım

su geçirince yenisinimi veriyolar ? kullanıcı hatası diyolarmış.xperia z2 bomba niyetine kullanacağın telefon ayrıca su geçirmiyor garantiye gönderme durumun olursa yenisini veriyorlar sıkıntı yaşama oranın xperia z2 de düşük olur