akıllı kilit nasıl oluyo beyler içeri pls

Sponsorlu Bağlantılar

k1ll3rd34th

Üye
    Konu Sahibi
akıllı kilit nasıl oluyo beyler içeri pls
samsung b3410 aldım akıllı kilit nasıl çözemedim yardım pls!!!!!:ağlarım:

kwnchh

kwnchh

Üye
Akıllı kilit özelliği tuş kilidi açmak için ya da herhangi bir uygulamaya erişmen için belirlediğin kısayoldur. Örnek vermek gerekirse en basitinden,mesela tuş kilidi için "C" harfini belirledin diyelim. Ekranı aktif hale getirerek (herhangi bir tuşa bastığın vakit ışık yanacaktır ve kilidi açmanı isteyecektir) elin ile "C" harfini çizdiğinde tuş kilidi açılır. Bu şekilde imkan verilen uygulamalar için aynı mantıkla kısayollar belirleyebilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
tesekurler kwnchh

k1ll3rd34th

Üye
    Konu Sahibi
c harfını belırlemek mesele işte

• Beğen
Tepkiler: sinanpp
kwnchh

kwnchh

Üye
Arkadaşlar bir şey söylüyorsanız ya da soruyorsanız sonrasında lütfen (bir zahmet!) takip edin açtığınız başlıkları ya da mesaj atmış olduğunuz başlıkları.

Boş yere bakmayalım bizde zırt - pırt boş bırakılmış başlıklara!..

k1ll3rd34th

Üye
    Konu Sahibi
b3410 da menu de nerden akıllı kılıt belırlıyoz ...dıtoeuz akıllı kılıt tanımını yapıyosunuz..yıne de tsk ler

POLİNOM

POLİNOM

Üye
Akıllı kilir ne beyler__?

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4][ı]çok saol eyw...![/ı][/sıze]

kwnchh

kwnchh

Üye
b3410 da menu de nerden akıllı kılıt belırlıyoz ...dıtoeuz akıllı kılıt tanımını yapıyosunuz..yıne de tsk ler

Allah aşkın akonu açtığın başlığa bak ve başlığa yazdığın ilk mesaja bak bir,vallaha bak Allah'ın adını verdim bak bir..

Zenci2008

Üye
genoa 3510 var bende akıllı kilidi nasıl yapıcam ? aktif hale nasıl getirebilirim ?

melih3510

Üye
yhaa kwnchh akıllı kilitin ne olduğunu sormadık nasıl yapıldığını anlat yeter

Paranoya

Paranoya

Üye
yhaa kwnchh akıllı kilitin ne olduğunu sormadık nasıl yapıldığını anlat yeter

Akıllı kiliti hangi harf için belirlersen kilit açma ekranına o tuşu çiziyosun klit açılıyo . Eğer uygulamalar için belirlersen hangi uygulamaya hangi harfi belirlemişsen eğer o zaman o uygulama açılır . :oke:

melih3510

Üye
yhaa birader banane ne olduğundan bana nasıl yapıldığı nerden yapıldığını söle yhaa kıtmısınız anlamıyorum ki?

Paranoya

Paranoya

Üye
yhaa birader banane ne olduğundan bana nasıl yapıldığı nerden yapıldığını söle yhaa kıtmısınız anlamıyorum ki?

Ayarlardan gir > telefon ayarları > akıllı kilit açma diye gir bulursun zaten .

melih3510

Üye
öle bişey yoq samsung genoa da

melih3510

Üye
baq birader beni ayar etme dil var titreşim var arayan bilgisi var başka bişey yoq

Paranoya

Paranoya

Üye
Ayarlar > Akıllı Kilit burayı kurcala hem tuş kilidini açmak için gerekli ayarı yaparsın hemde uygulamaları açmak için :oke:

melih3510

Üye
hiç samsung genoa sı olan birinin akıllı kıilit kullandığını gördun mu görmedysen eğer bana burda laf yapma

Üst Alt