Akdeniz Diyeti ömre ömür Katıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Akdeniz Diyeti ömre ömür Katıyor
Akdeniz diyeti uygulayan ve günde yarım saat egzersiz yapan yaşlıların ölüm nedenlerinde yüzde 60'a varan azalma tespit edildi.
22 Eylül, 2004 13:50:00 (TSİ)
<div align="center"></div>
Wageningen Üniversitesi&#39;nden Profesör Kim Knoops tarafından yürütülen çalışmada, obez deneklerin de Akdeniz tipi beslenme sayesinde önemli ölçüde kilo verdikleri, tansiyonlarının normale döndüğü, şeker kolesterol ve trigliserit oranlarının düzeldiği ifade edildi.

Avrupa&#39;nın 11 ülkesinde 10 yıl süreyle, sağlığı iyi, sigara içmeyen, az alkol kullanan ve fiziksel olarak aktif 2 bin 339 kişi üzerinde yapılan çalışmada deneklere meyve, sebze, zeytinyağı ve balık mönüsünden oluşan Akdeniz Diyeti uygulandı.

Şeker oranları düzeldi
Çalışmanın sonuçları, günde yarım saat olarak yapılan egzersizle birlikte, yaşlı insanların ölüm nedenleri olan kanser ve kalp ve damar hastalıkları gibi hastalıklarda yüzde 60 oranında azalma olduğunu ortaya koydu.

180&#39;i obez olan deneklerin, Akdeniz tipi beslenme sayesinde iki yıl içinde önemli ölçüde kilo verdikleri, tansiyonlarının normale döndüğü, şeker, kolesterol ve trigliserit oranlarının düzeldiği, iyi kolesterol oranlarının arttığı belirtildi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diyet değilde nasıl kilo alacağımızı anlatan bi döküman yok mu yaw..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
van_hoijdonk

cumcum23

Üye
10 kilo alsam yetcek

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende 19..

hidayet

hidayet

Üye
bende yiyorum ama yaramıyo ne etcez

troublesome

Üye
kilo almak isteyen arkadaşlar,birazcık gayret edip fazla yasinler..özellikle yatmadan 2 saat önce falan..sonra benim yengem mayonez ekmek yiye yiye duba gibi oldu..
o biraz ucunu kaçırıp ,şeyini çıkarttıama olsun..
yiyeceksiniz işte..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gece 4-5&#39;te maxide ne yapıyoruz sanıyorsun paso tıkınıyorum öyle 2 saat falanda değil sabaha kadar yiyorum sonra yatıyorum ama..

troublesome

Üye
hadi be... o zaman bi diyetisyene başvur.kilo almak içinde yardım ediyorlar.
ama yemeye devam et... afiyet bal şeker, kalori olur inşallah yediklerin de kilo alırsın arkadaş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...