Haber Akbank Direkt Mobil Mağazada Yerini Aldı

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Akbank Direkt Mobil Mağazada Yerini Aldı
Merhabalar,

Bir süre önce Windows 8 uygulamasını çıktığını paylaşmıştım. Bugün de uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz AKBANK DIREKT MOBIL WP8 uygulamasını çıkartmış bulunmaktayız.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, biz yaptık diye söylemiyorum, dünyanın en iyi bankacılık uygulaması diyebilirim Uygulama ile bankacılık işlemlerinizin neredeyse tamamını bir kaç saniye içerisinde yapabiliyorsunuz. Fotoğraflarla gösterelim o zaman...

Bu arada lütfen uygulamayı oylayarak hakkındaki yorumlarınızı bizlere iletiniz.
İNDİR:

Son düzenleme:
Tepkiler: m542tf, beats, 4MaGuS ve 2 diğerleri

skynet

Üye
Ne ss'miş arkadaş in in bitmedi yaw
Bu arada

Tepkiler: drangela61 ve teAtalay

sauozgur

Üye
teşekkürler gerçekten kapsamlı güzel bir uygulama

Tepkiler: teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en iyisi olarak gösteriliyor şu an.

Elinize sağlık.
Akbank ile çalışan kullanıcılara hayırlı olsun.

Uygulamayı gördükten sonra en yakın Akbank şubesine gidip hesap oluşturdum

harbiden benim de gidip akbanktan kart çıkartasım geldi bu nasıl detaylı bir banka uygulaması. herşey var! yapıkrediye bunun linkini atıp bakın örnek alın belki utanırsınız biraz diyesim geldi

Tepkiler: Dexter Morgan ve teAtalay
Allah razı olsun uzun zamandır beklediğim uygulama ama bu resmi Akbank uygulaması değil dimi ??

Allah razı olsun uzun zamandır beklediğim uygulama ama bu resmi Akbank uygulaması değil dimi ??
resmi uygulama. arkadaş Akbank'ta çalışıyor bunun için görevlendirilen çalışanlar var malum. arkadaşın bunu tek başına yaptığını düşünmüyorsun sanırım bu arada ilk mesajda link yok? gerçi aramaya akbank yazınca şak die çıkıyormuş tek başına

Konuya link eklenmiştir.

Tertemiz olmuş

Tebrikler

4MaGuS

Üye
programı denemek istiyorum ancak akbank hesabım yok acaba gidip hesapmı açtırsam merak ettim şimdi biri hesap versinde deneyip çıkayım hemen

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler herkese

Akbank BT Uygulama Geliştirme'de çalıştığım için diğer bankaların uygulamalarını yapma taraftarı değilim
@ceza87 cevap iyiymiş

Tepkiler: ceza87